Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE 2-1 BM 235 CLI

14599 ден со ДДВ
Микробранови + грил/Волумен: 23 l
Нивоа на моќност: 5
Моќност на микробрановата: 800 W
Моќност на инфра грејачот: 1100 W
Број на програми со грил: 1
Број на опции на загревање: 3
Димензии (ШхВхД): 592x390x336 mm
25240

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE BM 201 AG1X

12990 ден со ДДВ
Моќност: 800 W/Волумен: 20 l Моќност на инфра грејачот: 1000 W Електронско управување Број на меморирани програми: 15 Функција SmartDisplay/AquaClean Заклучување за заштита од деца Димензии (ШxВxД): 595×388×325 mm
801807

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE BM 235 G1SYB

16999 ден со ДДВ
Моќност: 900 W/Волумен: 23 l Моќност на инфра грејачот: 1200 W Нивоа на моќност: 5/Број на програми: 9 Дисплеј за прикажување на времето Решетка за скара/Ротирачка чинија 315 mm Заклучување на панел за заштита од деца Чистење: AquaClean функција Димензии (ШxВxД): 595 × 390 × 351 mm
802854

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА SEVERIN MW 7880

11999 ден со ДДВ
Моќност на микробранова печка: 800 W Моќност на скара: 1.000 W Нивоа на моќност: 5/Капацитет: 20 L Програми за автоматско готвење: 8 Дигитален мултифункционален дисплеј Тајмер 95 минути/Звучен сигнал/Часовник: 24h Можност за комбинирано одмрзнување и загревање
25526

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА VIVAX MWOB 2015G X

10599 ден со ДДВ
Моќност на микробранова: 1250 W Моќност на грил функцијата: 1200 W Капацитет од 20 l/Тајмер Ротирачка чинија/Хромирана решетка Дигитално управување/LED дисплеј Број на меморирани програми: 8 Димензии (ШxВxД): 595 х 345 × 382 mm
803299

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА VOX IMWH GD202 IX

9999 ден со ДДВ
Моќност: 1250 W/Волумен: 20 l Моќност на инфра грејачот: 1000 W Дигитална контрола Број на програми: 8 Заклучување за заштита од деца Дистрибуција на 3D бранови Димензии (ШxВxД): 560×380×340 mm
802340