Се прикажува 21 резултат

Прикажи 9 24 36

ФИГАРО ADLER AD 204 550W

895 ден со ДДВ
Моќност 550W
3 температурни подесувања
2 четки во различни големини
360 степени ротационен кабел
Кука за закачување

ФИГАРО ADLER AD 2101

879 ден со ДДВ
Моќност:30W
Фигаро за совршено зацрвстување и виткање на коса
Алуминиумско со керамички слој
2 температури
360 степен вртлив кабел

ФИГАРО ADLER AD 2102

569 ден со ДДВ
Моќност: 30W
Дијаметар
25mm
Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината
Брзо загревање
Индикаторска сијаличка
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заоблени краеви за заштита од изгореници
Можност за различни видови на кадрици и бранови
Ротирачки кабел

ФИГАРО ADLER AD 2105

599 ден со ДДВ
Моќност:25W
Дијаметар: 19mm
Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
Брзо загревање
Пилот сијаличка
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заобелни краеви за заштита од изгореници
Додаток четка
Ротационен кабел

ФИГАРО ADLER AD 2106

499 ден со ДДВ
Моќност: 40W
Керамичката технологија обезбедува дистрибуција на топлинската енергија
Дијаметар 25mm
Брзо загревање
Заобелни краеви за заштита од изгореници
Индикаторска сијаличка
Комфорен држач и ергономски дизајн
360 степен вртлив кабел

ФИГАРО ADLER AD 2110

999 ден со ДДВ
Моќност:25W
Дијаметар: 19mm
Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
Брзо загревање
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заобелни краеви за заштита од изгореници
Додаток четка
Може да се одбере насоката на вртење за автоматско намотување на косата

ФИГАРО CAMRY CR 2111

639 ден со ДДВ
Моќност: 32W
Дијаметар 25mm
Брзо загревање
Заобелни краеви за заштита од изгореници
Индикаторска сијаличка
Комфорен држач и ергономски дизајн

ФИГАРО GORENJE HC 19 PR

1350 ден со ДДВ
Моќност: 42 W
Moжност за закачување
Кабел кој се ротира 360?C
Дијаметар: 19mm
Ладен врв
Едноставно електронско управување
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
МоќностV: 110-240 V
Должина на приклучен кабел: 2 m
Димензии (ШxВxД): 32,5x7,5x5cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 33,5x3,9x3,6cm

ФИГАРО REMINGTON CI 2725

1990 ден со ДДВ
Загревање до 210 степени
Дијаметар 25mm
Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината
Брзо загревање
Индикаторска сијаличка
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заоблени краеви за заштита од изгореници
Можност за различни видови на кадрици и бранови
Ротирачки кабел

ФИГАРО REMINGTON CI 1А119

1290 ден со ДДВ
19mm барел за тесни
дефинирани кадрици
Керамичка цевката
Подготвен за употреба во 90 секунди
Висока топлина
1 температура 190 ?C
вклучување/исклучување соLED светло
Стојалка за заштита од топлина
1.8m кабел за навртување
Автоматски се исклучува по 60 min

ФИГАРО REMINGTON CI 5338

2290 ден со ДДВ
Максимална температура на загревање 210 ?C
Пречник: 38mm
Поставување на температурата
8 различни подесувања на работната температура
Должина на кабел 1.8m
Конусена цевка за убави
еластични
сјајни везички
Цевката од керамички слој
Брзо загревање 30 секунди
Светилката покажува дека уредот е подготвен
Автоматско исклучување по 60 min

ФИГАРО REMINGTON CI 53W

2799 ден со ДДВ
Максимална температура на загревање 210 ?C
Поставување на температурата
8 различни подесувања на работната температура
Должина на кабел 1.8m
Конусена цевка за убави
еластични
сјајни везички
Цевката од керамички слој
Брзо загревање 30 секунди
Светилката покажува дека уредот е подготвен
Автоматско исклучување по 60 min

ФИГАРО ЗА КОСА PHILIPS BHB 862-00

1499 ден со ДДВ
StyleCare Essential Керамичка заштита Tемпература до 200°C Брзо загревање за 60secLED светилка Дијаметар:16mmДолжина на кабел:1,8m

ФИГАРО ЗА КОСА PHILIPS HP 8602

1190 ден со ДДВ
Фигаро 8602/00
Philips Curl Controll
Tемпература до 190?C
Брзо загревање за 60sec,LED светилка
Дијаметар 16mm
Должина на кабел 1,8m
Автоматско исклучување за 60min

ФИГАРО СЕТ SEVERIN 0805

1449 ден со ДДВ
Моќност 700W
Јонска функција
Функција на фен со можност за ладно дување
Број на брзини: 2
Број на температура поставувања: 2
Две четки со различни големини (дијаметар 20mm/33mm)
Топлинска безбедност на врвот од секоја четка
Копче за лесно отстранување на косата од четката
Индикаторска сијаличка
Вртлив кабел
Јамка за закачување
Боја: црно /виолетова

ФИГАРО СО ЧЕТКА SEVERIN 0670

749 ден со ДДВ
Керамички-обложен витлер 25mm за за мазни
коса-пријателска површина
Отстранлива керамички-обложена витлер четка
On/Off Switch со 2 температура поставувања до 180 ?C
Пилот светлината
Топлински изолирана безбедноста на врвот
Јамка за закачување
Боја: црна/виолетова

ФИГАРО ЧЕТКА ADLER AD 2103

599 ден со ДДВ
Моќност: 30W
Дијаметар
16mm
Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината
Брзо загревање
Индикаторска сијаличка
Комфорен држач и ергономски дизајн
Заоблени краеви за заштита од изгореници
Можност за различни видови на кадрици и бранови
Ротирачки кабел,

ФИГАРО ЧЕТКА SEVERIN 0803

1190 ден со ДДВ
Моќност:250W
Јонска функција
Функција на фен со можност за ладно дување
Број на брзини:2
Број на температура поставувања:2
Копче за лесно отстранување на косата од четката
On/Off прекинувач
Вртлив кабел
Боја: бело /розева

ФИГАРО ЧЕТКА SEVERIN 0806

790 ден со ДДВ
Моќност:400W
Број на брзини:2
Број на температура поставувања:2
Четка со дијаметар од 22mm
Копче за лесно отстранување на косата од четката
Двоен напн 115V и 230V
On/Off прекинувач
Вртлив кабел
Јамка за закачување
Боја: црно /виолетова

ФИГАРО ЧЕТКА SEVERIN 0812

990 ден со ДДВ
Моќност:250W
2 температурни нивоа
2 брзини
Дијаметар на четка 22mm
Копче за вовлекување на влакната на четката
Рорационен кабел

ФИГАРО ШТИПКА SEVERIN 0674

549 ден со ДДВ
Дијаметар: 19mm
Брзо загревање
on/off копче
Индикаторсак светилка
Рорационен кабел
Јамка за закачување