Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРЕНОСНА КЛИМА VIVAX ACP 09PT25AEG R290

20000 ден со ДДВ
Вид на уредот: INVERTER SEER/SCOP: A 2.6/0 Капацитет на ладење: 2600W Влезна моќност ладење: 1200W Нето тежина: 29.5 kg Ниво на бучност: 51 dB Проток на воздух: 370 m3/h Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h Препорачана површина до: 35м2 Разладен медиум: R290

ПРЕНОСНА КЛИМА VIVAX ACP 12PT35AEF R290 3,5KW

24000 ден со ДДВ
Вид на уредот: INVERTER SEER/SCOP: A 2.6/0 Капацитет на ладење: 3500W Влезна моќност ладење: 1600W Нето тежина: 33.50 kg Ниво на бучност: 51 dB Проток на воздух: 386 m3/h Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Препорачана површина до: 35м2 Разладен медиум: R29