Се прикажуваат 1–24 од 58 резултати

Прикажи 9 24 36

FLUO KOMPAKT 12W HYS-12W-2700K-E14 220-240V SPIRALA

170 ден со ДДВ
Тип Е14 Моќност W12 Просечна живот (ч)8000 Светлосен флукс (LM)725 Приказ Индекс (Ra)80 Боја Темп. (K)2700 Outbox Големина (см)53x31.6x14.7
12566

FLUO KOMPAKT 15W HSC SPIRALA HUNDAI

180 ден со ДДВ
Тип Е14 Моќност W15 Просечна живот (ч)8000 Светлосен флукс (LM)830 Приказ Индекс (Ra)80 Боја Темп. (K)6400 Outbox Големина (см)58x34.5x17
12568

FLUO KOMPAKT 15W HYC SPIRALA HUNDAI

180 ден со ДДВ
Тип Е14 Моќност W15 Просечна живот (ч)8000 Светлосен флукс (LM)830 Приказ Индекс (Ra)80 Боја Темп. (K)2700 Outbox Големина (см)58x34.5x17
12567

ЛЕД НОЌНО СВЕТЛО СО ПРЕКИНУВАЧ 230V

279 ден со ДДВ
LED ноќно светло
Прекинувач
Модел: 390-202 AB
Моќност: 0.25 W
Напон: 230 V
Фрекфенција: 50 Hz
801043

ЛЕД ПАНЕЛ 18W КОЦКА

289 ден со ДДВ
Напон: 170-265 V
Моќност: 18 W
Светлина: 6500К
Боја на осветлување: бела
Боја на рамка: бела
801693

ЛЕД ПАНЕЛ 18W КРУГ

269 ден со ДДВ
Напон: 170-265 V
Моќност: 18 W
Светлина: 6500К
Боја на осветлување: бела
Боја на рамка: бела
801692

ЛЕД ПАНЕЛ 24W КОЦКА

449 ден со ДДВ
Напон: 170-265 V
Моќност: 24 W
Светлина: 6500К
Боја на осветлување: бела
Боја на рамка: бела
801694

ЛЕД РЕФЛЕКТОР 30W

378 ден со ДДВ
Напон: 220 V
Моќност: 30 W
Ниво на заштита: IP66
Материјал: Алуминиум
Извор на светлина: LED
Светлосен агол: 120°
Осветленост: 90 lm
801696

ЛЕД РЕФЛЕКТОР 50W

449 ден со ДДВ
Напон: 220 V
Моќност: 50 W
Ниво на заштита: IP66
Материјал: Алуминиум
Извор на светлина: LED
Светлосен агол: 120°
Осветленост: 90 lm
801695

ЛЕД РЕФЛЕКТОР COMMEL 10W 6500К СО ДЕТЕКТОР ЦРН CML307-218

730 ден со ДДВ
Моќност: 10 W
Светлечки флукс: 900 lm
Детектори на движење: 120°
Температура на светлина: 6500 K
Фактор на моќност: >0,9
Животен век: 25.000 ч
Степен на заштита: IP44
Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
802378

ЛЕД РЕФЛЕКТОР COMMEL 20W 1400LM СО СЕНЗОР БЕЛ CML307-128

899 ден со ДДВ
Моќност: 20 W
Светлечки флукс: 1400 lm
Детектори на движење: 120°
Температура на светлина: 6500 K
Фактор на моќност: >0,9
Животен век: 25.000 ч
Степен на заштита: IP44
Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
802377

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 3000K 1055LM

95 ден со ДДВ
E27-11 W-1055Lm-А60-3000 K (топло бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
19567

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 4000K 6500LM CML305-122

120 ден со ДДВ
E27-11W-75W-1055Lm-А60-6500 K (ладно бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
21750

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 11W E27 6500K 1055LM CML305-112

120 ден со ДДВ
E27-11W-75W-1055Lm-A60-6500 K (ладно бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
21748

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 13W E27 4000K 12 M CML305-114

135 ден со ДДВ
E27-13W-80W-1220Lm-А60-4000 K (неутрално бела)-25 000 h-CRI gt
80
21747

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 15W E27 4000K 1500LM CML305-115

159 ден со ДДВ
E27-15W-1000W-1500Lm-А65-4000 K (неутрално бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
21749

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 15W E27 6500K 1500LM CML305-125

159 ден со ДДВ
E27-15W-1000W-1500Lm-A65-6500 K (ладно бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
24013

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 15W-3000K 1500LM

209 ден со ДДВ
Моќност: 15W
Основа: E27
Трајност во работни часови: 25.000 h
Напон: 220-240V
Фрекфенција: 50Hz
Боја топло бела: 3000 K
Светлосен flux: 1500 lm
801045

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 18W-3000K 1800LM

209 ден со ДДВ
Моќ: 18W
Грло: E27
Трајност во работни часови: 25 000 h
Напон: 220-240V
Фрекфенција: 50Hz
Боја топло бела: 3000K
Светлосен flux: 1800 lm
801046

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W C37 6500K

99 ден со ДДВ
C37-6w-470Lm-6500 K (ладно бела)-25 000 h-CRI RA gt
80-220-240 V-50 Hz
25224

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W E14 3000K

79 ден со ДДВ
E14-6 W-470Lm-G45 -3000 K (топло бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
19569

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 6W E14 3000K СВЕЌА

99 ден со ДДВ
E14-6 W-470Lm-C37 (свеќа)-3000 K (топло бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
19568

ЛЕД СИЈАЛИЦА COMMEL 7W GU10

103 ден со ДДВ
GU10-7 W-540Lm-3000 K (топло бела)-25 000 h-CRI gt
80-220-240 V~-50 Hz
19570