Се прикажуваат сите 14 резултати

Прикажи 9 24 36

USB TYPE C 0.3М

159 ден со ДДВ
USB Кабел-Type C Должина на кабел-0.3m
24696

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3m 001136

419 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802693

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3MK 001139

559 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802695

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-5m 001137

799 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802694

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-1.5MK 001144

569 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 1,5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 2500W
802697

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3M 001142

559 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802696

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3MK 001145

799 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802698

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA G03/6MSK 5M 1.5 007807

1089 ден со ДДВ
Продолжен кабел приклучници: 9 Напон: 250 V/Номинална струја: 16 А Номинална фреквенција: 50 Hz Класа на заштита: I Пресек на кабел: 1,5 mm² Должина на кабел: 5 m Максимално оптоварување: 3680 W
802700

РАЗДЕЛНИК ISKRA ER-2E 001150

129 ден со ДДВ
Разделник: 2 еуро утичници Напон: 250V Номинална фреквенција: 50Hz Номинална струја: 16A Класа за заштита: I IP заштита: IP20 Максимално оптеретување: 3680W
802699