Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 9 24 36

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 16GB SDHC 10 UHSI

454 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone Тип SDHC Card Меморија 16 GB Класа 10
16426

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 32GB SDXC 10 UHSI

595 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone Тип SDHC Card Меморија 32 GB Класа 10
16427

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 8GB HC GLASS4

225 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone Тип SDHC Card Меморија 8 GB Класа 4
13505

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА KINGSTONE 8GB SDHC HSCLASS4

195 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone Тип SDHC Card Меморија 8 GB Класа 4
17271

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА MIKRO KINGSTONE 64GB MIKRO SDHC

999 ден со ДДВ
Kingston 64GB microSDXC Canvas React 100R/80W U3 UHS-I V30 A1 Card+SD Adptr SDCR/64GB
24202

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА MIKRO KINGSTONE 64GB SDHC CANVASSELECT CL 10 UHC-I 80MB

559 ден со ДДВ
Kingston 64GB microSDXC Canvas Select 80R CL10 UHS-I Card+SD Adapter Speeds up to 80 MB/s Read SDCS/64GB
23509

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА MIKRO KINGSTONE HIGX ENDURANCE MIKRO SD KARD 64GB

759 ден со ДДВ
Kingston High Endurance microSD Card 64GB High performance UHS-I U1 Speed Class 10 95MB/s Read and 30MB/s Write Seamless recording Durable in harsh conditions SDCE/64GB
24199

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА MIKRO SD SANDISK ULTRA ANDROID + ADAPTER

599 ден со ДДВ
Мемориска картичка+адаптер Меморија-32Gb Брзина на префрлување-up to 98Mbps
24607

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА SAMSUNG 4GB STANDARD

105 ден со ДДВ
Мемориски картичка Samsung Тип SDHC Card Меморија 4 GB Класа 4
13507

МЕМОРИСКА КАРТИЧКА SD KINGSTONE 16GB SDHC HIGH SPEED LASS4

355 ден со ДДВ
Мемориски картичка Kingstone Тип SDHC Card Меморија 16 GB Класа 4
17997