Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА MAX BF 8028 BLUETOOTH

1359 ден со ДДВ
Bluetooth Капацитет до: 180 kg Мерења: Тежина, Протеини, Вода Телесни масти, Висцерални маснотии, Мускулна маса и коскена маса. Напојување: 2 X AAA батерии Автоматско: вклучување/исклучување

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА AADLER AD 8164

1179 ден со ДДВ
Капацитет на мерење 180 кг
Градирање d=100g
ЛЦД дисплеј
Опремена со 4 високо прецизни сензори за мерење
Подлога направена од 6mm калено сигурносно стакло
Автоматско исклучување
Индикатор за ниско ниво на батерија
Индикатор за преоптоварување
Елегантен дизајн
Напојување: 2 х ААА

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER AD 8121

949 ден со ДДВ
Капацитет на мерење 150 кг
Градирање d=100g
Подлога напаревна од 6mm сигурносно стакло
Голем ЛЦД екран
Автоматско поставување на нула
Автоматско икслучување
Индикатор за ниско ниво на батерија
Индикатор за преоптеретување
Нов и елегантен дизајн
Моќност: 1x3V литиумскибатерија CR2032

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER AD 8122

949 ден со ДДВ
Капацитет на мерење 150 кг
Градирање d=100g
Подлога напаревна од 6mm калено сигурносно стакло
Голем ЛЦД екран
Автоматско поставување на нула
Автоматско икслучување
Индикатор за ниско ниво на батерија
Индикатор за преоптеретување
Елегантен дизајн
Моќност: 1x3V литиумскибатерија CR2032

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER AD 8139 ЗА БЕБИЊА

2299 ден со ДДВ
Мерен опсег: 100g-22kg Точност: 0,01kg Бебе платформа: 56x26cm Hold функција (олеснува тежината на дете кое се движи) Tare функција Голем LCD дисплеј ON/OFF копче

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА ADLER AD 8157

759 ден со ДДВ
Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g ЛЦД дисплеј Подлога направена од 6мм калено сигурносно стакло Автоматско исклучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Авто нула Елегантен дизајн

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА MAX BF-8031 BLUETOOTH

1299 ден со ДДВ
Bluetooth Капацитет до: 180 kg Мерења: Тежина, Протеини, Вода Телесни масти, Висцерални маснотии, Мускулна маса и коскена маса. Напојување: 2 X AAA батерии Автоматско: вклучување/исклучување

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА MAX TS-C6

929 ден со ДДВ
Мери до 180 Кг
ЛЦД: 60 х 24mm
Нето тежина: 0,55 кг
Моќност: 3V 2 X AAA
ЛЦД-дисплеј: црно позадинско осветлување и бели букви
Големина на стакло: 280х280 х 4,5mm X R10
Безбедно калено стакло
Кутија во боја,LCD дисплеј: Тежина
температура
статус на батеријата.

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА MAX TS8W

769 ден со ДДВ
Капацитет на мерење: 180 kg Точност: 100 g ЛЦД дисплеј: 60 x 24 mm Три високопрецизни сензори Безбедносно калено стакло Индикатор за преоптеретување Напојување: AAA 2x3V