Се прикажуваат 1–24 од 168 резултати

Прикажи 9 24 36

A DATA 32GB USB FLESH DRIVE UD330

429 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB
Боја: Црна/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 3.0
USB 3.1 Gen 1
Перформанс: 30-100 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows XP,Vista,7,8,10,
MacOSх10.10
Linux Fedora version 15
24227

ANDROID SMART TV HDMI STICK LDK IV 388

2490 ден со ДДВ
Процесор: ARM Cortex A9 Rockchip RK3188T
Фрекфенција: 1,6 GHz четири-јадрен
GPU: Mali-400 MP
RAM: 2 GB DDR3/ROM: 8 GB NAND Flash
Bluetooth/HDMI 1.4/USB/2xMicro USB
Вграден микрофон
Full HD филмски плеер: 1920x1080P 60Hz
18455

GAMING КОНТРОЛЕР ARG 05

699 ден со ДДВ
Gaming пиштол за игри за Smart телефон
Се поврзува со Bluetooth BK V4.1
Компатибилност: iOS и Android
Батерија: ААА 1.5V батерија
Поддржува Multi-player-AR Kitт
Список на игри: xGun Guarder
Копчиња: 4 пукање
24962

GAMING КОНТРОЛЕР ARG 09

569 ден со ДДВ
Gaming пиштол за игри за Smart телефон
Се поврзува со Bluetooth BK V4.1
Компатибилност: iOS и Android
Батерија: ААА 1.5V батерија
Поддржува Multi-player-AR Kitт
Список на игри: xGun Guarder
Копчиња: 4 пукање
24963

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 1.5M EP-H822

159 ден со ДДВ
Должина 1,5m ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка 1080P

23965

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 10M EP-H822

399 ден со ДДВ
Должина 10m ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка 1080P

23962

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 15M EP-H822

699 ден со ДДВ
Должина 15m ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка 1080P

23961

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 3M EP-H822

249 ден со ДДВ
Должина 3m ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка 1080P

23964

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 20M EP-H822

999 ден со ДДВ
Должина: 20М
ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка
1080P
22098

USB KINGSTONE 64GB 2.0 DATA TRAVELER 104 DT104-64GB

555 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB
Боја: Црна/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 2.0
Перформанс: 1 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 8
8.1
10
Chrome™ OS
Mac OS v. 10.12.x+
Linux (v. 2.6.x+)
24229

USB SANDISK CRUZER BLADE 64GB

890 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB
Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 2.0
Перформанс: 10 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.6
24608

USB SANDISK CRUZER FORCE 32GB

590 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB
Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 2.0
Перформанс: 128-bit AES вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.6
24611

USB SANDISK ULTRA CRUIZER 16GB

369 ден со ДДВ
Капацитет: 16 GB
Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 2.0
USB 3.0
Перформанс: 100 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.6
24609

USB SANDISK ULTRA CRUIZER 32GB

570 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB
Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 2.0
USB 3.0
Перформанс: 100 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.6

24612

USB SANDISK ULTRA FIT 3.1 32GB

589 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB
Боја: Црнa/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 3.0
USB 3.1 Gen 1
Перформанс: 130 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.9

24610

USB TYPE C 0.3М

149 ден со ДДВ
USB Кабел-Type C Должина на кабел-0.3m
24696

USB UFD 32GB JF790W TS

430 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB
Боја: Бело-Плава/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 2.0 / USB 3.1 Gen 1
Перформанс: 25-90 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.9
800453

USB UFD 64GB DT100G3 KIN

499 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB
Боја: Црна/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 3.0
Перформанс: 100 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.9


800454

USB UFD 64GB UV150 Black AD

430 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB
Боја: Црна/Материјал: Пластика
Интерфејс: USB 3.0
Перформанс: 90 MB/s вчитување
Ултра практично преносливо складирање
Подржува: Windows 7,8,10
MacOSх10.9

800455

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MS ALPHA M300

590 ден со ДДВ
Глувче: Безжично RF
Сензор: Оптички
Резолуција: 1000dpi
Копчиња: 4 + scroll
RF Тастатура: Безжична RF
Поврзување: USB
WiFi
800711

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MS ALPHA M310

780 ден со ДДВ
Безжичен сет: CEU layout
2.4 GHz
Глувче: Оптички сензор
Резолуција: 1600dpi
Копчиња: 5 + scroll
Тастатура: Мембранска
Поврзување: WiFi
USB Port
(нано ресивер) опсег 10 m
800710

БЕЗЖИЧЕН СЕТ MSI DOMINO

699 ден со ДДВ
Глувче: Безжично
Сензор: Оптички
Резолуција: 1200dpi
Мултимедијални копчиња: 10
Тастатура: Безжична
Поврзување: USB
Копчиња: 4 + scroll
16633

ВЕБ КАМЕРА MSI ATLAS O500

1484 ден со ДДВ
1080p HD web автоматски фокус
Резолуција: 1920 x 1080
Framerate: 30 fps
Поврзуванње: USB
Должина на кабел: 1.8m
800264

ВЕБ КАМЕРА 1300K

479 ден со ДДВ
Автоматска инсталација без драјвери
Фрејмови во секунда: 30 fps
Фокус Опсег: 3 инч до бесконечност
Автоматска контрола на светлина
Вграден микрофон
6LED диоди
5487