Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

РЕСИВЕР ANDROID SMART TV BOX LDK IV-519

3490 ден со ДДВ
CortexA7 RockchipRK3229 1.5GHz QuadCore
Google Android 5.1.1Lollipop OS
Рам: 2GB DDR3 RAM
Вградена меморија: 16GB
Поджува MicroSD(TF): Up to 32GB
Вградено Wi-Fi/Bluetooth 4.0
HDMI 2.0/USB Portx2/Micro USB
21007

РЕСИВЕР AZUL EE38 DVB-T

1200 ден со ДДВ
Flash 4M integrated in the Chipset
Tuner RT850
75Ohm
-85 ~ -25Dbm
512M DDR2 memory integrated in the Chipset
USB Port 1 x USB 2.0 port
RF IN DVB-T / T2 & C signal input
HD OUT HDTV signal output for HDTV TV
SCART signal output for TV with SCART


26390

РЕСИВЕР NET 500T2

1200 ден со ДДВ
Full HD со HDTV канали
HDMI излез/RCA излез/RF влез/излез
USB порт/S/PDIF/AV SCART излез
Автоматско пребарување на канали
Вграден медиа плеер
Потрошувачка на енергија: 8W
Влезен напон: 220 – 240V
18324