Се прикажуваат 1–24 од 28 резултати

Прикажи 9 24 36

ФРИЖИДЕР BEKO RCNA 366 K 30 W

21999 ден со ДДВ
Енергетска класа:A++
Neo Frost
Нето капацитет:324L
Капацитет на фрижидерот:215L
Капацитет на замрзнувачот:109L
Капацитет на замрзнување:6kg/24h
Потрошувачка на енергија дневно:0.741kWh
Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
Ниво на бучава:40dB
Димензии:186x60x66.5cm

ФРИЖИДЕР BEKO RCNA 406 E 30 ZXB

27999 ден со ДДВ
Енергетска класа:A++
NeoFrost
Капацитет на фрижидерот:253L
Капацитет на замрзнувачот:109L
Капацитет на замрзнување:5kg/24h
Потрошувачка на енергија дневно:0.773 kWh
Потрошувачка на енергија годишно:282kWh
Ниво на бучава:40dB
Димензии:203x60x66cm

ФРИЖИДЕР BEKO RCSA 330 K20 W

16999 ден со ДДВ
Комбиниран фрижидер Автоматско одмрзнување Енергетска класа:A+ Нето капацитет:295L Капацитет на фрижидерот:205L Капацитет на замрзнувачот:90L Автономна работа:18h Капацитет на замрзнување:5kg/24h Потрошувачка на енергија годишно:267kWh Ниво на бучава:42dB Димензии:185x60x60cm

ФРИЖИДЕР BEKO RCSA 366 K30XB

18999 ден со ДДВ
Комбиниран фрижидер Енергетска класа:А++ Нето капацитет:343L Капацитет на фрижидерот:223L Капацитет на замрзнувачот:120L Потрошувачка на енергија годишно:235kWh Ниво на бучава:39dB Димензии:184x60x67cm

ФРИЖИДЕР GORENJE NRK 619 EABXL4

25999 ден со ДДВ
Енергетска класа A++ NoFrost Plus Моќност: 70W Волумен на разладниот дел: бруто 210 l Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто 110 l Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење) Димензии(ШxВxД): 600 x 1850 x 600mm

ФРИЖИДЕР GORENJE NRK 6191 CX

22990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Функција: NoFrost Plus Капацитет: фрижидер 222 l Капацитет: замрзнувач 85 l IonAir: Воздушен јонизатор во фрижидерот MultiFlow 360°C: 3D распрскување на воздухот Димензии (ШxВxД): 60 x 185 x 64 cm

ФРИЖИДЕР GORENJE NRK 6191 ES4

22990 ден со ДДВ
Енергетска класа A+ NoFrost Plus Моќност: 90W Волумен на разладниот дел: бруто 210 l Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто 110 l Димензии(ШxВxД): 600 x 1850 x 592mm

ФРИЖИДЕР GORENJE NRK 6191 EW4

20990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ NoFrost Plus IonAir со Multiflow 360° Вкупен нето капацитет: 302 l Волумен на разладниот дел: нето 203 l Волумен на замрзнувачкиот дел: нето 99 l Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 59.2 cm

ФРИЖИДЕР GORENJE NRK 6192 AW4

24990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++ NoFrost Plus Нето капацитет: 302 l Волумен на разладниот дел нето: 203 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 99 l Аларм за отворена врата Димензии (ШxВxД): 60x18.5x59.2 cm

ФРИЖИДЕР GORENJE NRK 6192 AXL4

25998 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++ NoFrost Plus Нето капацитет: 302 l Волумен на разладниот дел нето: 203 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 99 l Аларм за отворена врата Бучност: 38 dB(A) Димензии (ШxВxД): 60x18.5x59.2 cm

ФРИЖИДЕР GORENJE NRK 6202 AXL4

29990 ден со ДДВ
Комбиниран фрижидер со долна комора A++ енергетска класа ЛЕД Дисплеј на вратата Total NoFrost технологија Тотален капацитет 331л (Дел за ладење 235л/дел за замрзнување 96л) Бучност 38dB Димензии (ВxШxД): 200x60x59.2 цм

ФРИЖИДЕР GORENJE NRS 9182 VB

59990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++ Боја: Црна Боја на апаратот: Црна Отвoрање на врата: Ладилник десно/замрзнувач лево отворање на вратата Ногарки: 4 Прилагодливи ногарки: 2 Климатска класа: SN, T Број на ѕвездички: **** Инвертер мотор Вкупен бруто/нето капацитет: 610 / 535 l Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 386 / 368 l Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 224 / 167 l Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h Издржливост при прекин на електрична енергија: 8 h Електронско управување (SensoTech) Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Аларм за отворена врата NoFrost Plus Кружење на воздухот: MultiFlow ладење во ладилникот Диспанзер за ладна вода Ледомат: Автоматска подготовка на мраз, Коцки мраз, Дробен мраз Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze) Брзо ладење Штедлива програма (EcoMode) ЛЕД осветлување Стаклени полици:5 Држач за шишиња Полици на вратата на ладилникот: 5 полици на вратите Фиока за зеленчук: 1 фиока за зеленчук Флексибилен сад за јајца FreshZone фиока Осветлување на замрзнувачот: ЛЕД осветлување Простор за замрзнување: 2 фиоки Полици на врата на замрзнувачот: 3 Стаклени полици:5 Приклучок за вода: Резервоар Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,94 kWh Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 344 kWh Бучност: 42 dB(A)re1pW Димензии (ШxВxД): 90,8 x179,3x67,9 cm Димензии на амбалажата (ШxВxД): 98,2x187,7x78 cm Нето тежина на апаратот: 108 kg

ФРИЖИДЕР GORENJE RF 6275 W

17690 ден со ДДВ
Енергетска класа: A Нето капацитет: 258 l Бучност: 41 dB(A) Внатрешна остсветленост Лево/десно отварање на врата Фукнција за брзо замрзнување Димензии (ШxВxД): 60×143,5×62,5cm

ФРИЖИДЕР GORENJE RK 6191 EW4

19190 ден со ДДВ
Енергетска класа A+ FrostLess Моќност: 90W Волумен на разладниот дел: бруто 208 l Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто 112 l Димензии(ШxВxД): 600 x 1850 x 592mm

ФРИЖИДЕР GORENJE RK 6191 EЕS4

20590 ден со ДДВ
Енергетска класа A+ FrostLess Моќност: 90W Волумен на разладниот дел: бруто 208 l Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто 112 l Димензии(ШxВxД): 600 x 1850 x 592mm

ФРИЖИДЕР GORENJE RK 6192 EBK4

20990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++ FrostLess Нето капацитет: 314 l Волумен на разладниот дел нето: 206 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 108 l Лево/десно отварање на врата Димензии (ШxВxД): 60x185x59.2 cm

ФРИЖИДЕР VOX KG 2500 F

10999 ден со ДДВ
Систем за ладење: Less Frost Технологија Анти-бактериска Систем за одмрзнување Автоматски Волумен на разладниот дел: бруто 171 l Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто 42 l Димензии(ШxВxД): 600 x 1860 x 650m

ФРИЖИДЕР VOX KG 2500 S F

12690 ден со ДДВ
FrostLess Нето капацитет: 213 l Волумен на разладниот дел нето: 171 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 42 l Систем за одмрзнување Автоматски Бучност: 41 dB(A) Димензии (ШxВxД): 54x144x57 cm

ФРИЖИДЕР VOX KK 3300 F W

15290 ден со ДДВ
Антибактериска заштита Нето капацитет: 268 l Волумен на разладниот дел нето: 184 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 84 l Автоматски систем за одмрзнување Димензии (ШxВxД): 54x170x59.5 cm

ФРИЖИДЕР VOX KK 3300 S F

15690 ден со ДДВ
Антибактериска заштита Нето капацитет: 268 l Волумен на разладниот дел нето: 184 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 84 l Автоматски систем за одмрзнување Бучност: 40 dB(A) Димензии (ШxВxД): 54x170x59.5 cm

ФРИЖИДЕР VOX KK 3400 F

16790 ден со ДДВ
Комбиниран фрижидер со замрзнувач долу Нето - волумен на артиклите во фрижидерот: 204 l Нето - волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 l Систем за ладење: Static - Less Frost Ниво на бучава: 40 dB Анти-бактериска заштита Димензии (ШхВхД) 54 х 1.8 х 59.5 cm

ФРИЖИДЕР VOX KK 3400 S

16190 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Реверзибилна врата Нето капацитет: 286 l Волумен на разладниот дел нето: 202 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 84 l Бучност: 41 dB(A) Димензии (ШxВxД): 54x180x59.5 cm

ФРИЖИДЕР VOX KK 3400 S F

16690 ден со ДДВ
Систем за ладење: Less Frost Анти-бактериска заштита Автоматски систем за одмрзнување Волумен на разладниот дел: бруто 204 l Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто 84 l Димензии(ШxВxД): 540 x 1850 x 595m

ФРИЖИДЕР VOX KK 3600

16890 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Нето капацитет: 230 l Волумен на разладниот дел нето: 124 l Волумен на замрзнувачкиот дел нето: 106 l Автоматски систем за одмрзнување Бучност: 41 dB(A) Димензии (ШxВxД): 664x1916x728 mm