Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР BEKO CTB 6407 W

4999 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор Нивоа на моќност: 3 Моќност на моторот: 1x125 W Моќност на сијалички: 2x4 W Проток на воздух: 310 m3/h Алуминиумски филтри Димензии (ШхВхД): 59.8 x 19.8 х 30 cm
11880

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР BEKO CTB 6407 X

5399 ден со ДДВ
60 cm телескопски модел 375 m3/h вмукувачка моќ 3 нивоа на моќност Алуминиумски филтри Ниво на бучава:49-57-63 dB INOX
2526

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР BEKO HNT 61310X

5999 ден со ДДВ
Број на мотори: 2
Тип на осветлување: LED 2x3W
Број на алуминиумски филтри: 2
Број на степени на вентилаторот: 3
Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW
Димензии(ШxВxД): 60 x 18 x 30.5 cm
Проток на воздух при издув: 483 m³/h
800939

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР GORENJE DF6116E

6629 ден со ДДВ
Број на мотори: 2 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66x39x25 cm Проток на воздух при издув: 550 m³/h
2711

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3B

4599 ден со ДДВ
Проток на воздух при издув: 350 m³/h Пречник на одводното црево: 15 cm Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED x1 Број на филтри: 2 Филтер за маснотии/Јаглен филтер Број на мотори: 1/Приклучна моќ: 110 W Максимална бучавост: 67 dB Димензии (ШxВxД): 60 × 17 × 30,6 cm
25542

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3X

5499 ден со ДДВ
Mотори: 1/Јачина на мотор: 108 W Cтепени на вентилаторот: 3 LED осветлување/Бучност: 67 dB Број на филтри за јаглен: 1 Алуминиумски филтери за маснотии: 2 Максимален проток на воздух при издув: 350 m³/h Димензии (ШхВхД): 600 x 170 x 306 mm
25543

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР MAX CHS 602-B

2649 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Проток на воздух при издув: 460m/3h
800449

ВГРАДЕН ТЕЛЕСКОПСКИ АСПИРАТОР MAX CHS 602-I

2849 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm
Мотори: 2
Вентилатори: 2
Тип на осветлување: LED
Алуминиумски филтер за маснотии: 2
Број на степени на вентилаторот: 3
Проток на воздух при издув: 460m/3h
800448

ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 ES

6490 ден со ДДВ
Број на мотори: 1
Тип на осветлување: LED
Број на степени на вентилаторот: 3
Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW
Димензии(ШxВxД): 534 x 208 x 300 mm
Проток на воздух при издувно
функционирање: 370 m³/h
23713

ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН АСПИРАТОР GORENJE BHI611AS

11729 ден со ДДВ
Број на филтри: 1
Број на мотори: 1
Бучаност: 71 dB(A)re1pW
Број на степени: 4
Тип на осветлување: LED
Проток на воздух при издув: 647 m³/h
24132

ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН АСПИРАТОР VIVAX CHO-60BI100T

4190 ден со ДДВ
Моќност: 100 W/Број на мотори: 1 LED осветлување/Дијаметар на цевка: 12cm Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 60-70 dB (A) Проток на воздух при издув: 281 m³/h Димензии(ШxВxД): 525 x 203 x 275 mm
803463