Се прикажуваат 1–24 од 46 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД MAX LADY 7.0 28″

11999 ден со ДДВ
Метален рам 17" Висококвалитетни гуми Wanda 28"(Black) 700X32C Алуминиумски рачки за кочници Vader Comfort седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи V-brake алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Shimano Rear 6 Speed Шифтери на заден менувач-Shimano Rear 6 Speed Алуминиумски педали со лагери Метални браници/Браник на ланец Предна корпа/Заден багажник Предно светло/Задно светло
25900

ВЕЛОСИПЕД MAX MISSY 7.0 24″

9499 ден со ДДВ
Метален рам 13" Висококвалитетни гуми Wanda 24"x2,35 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Quick Release Дупли алуминиумски бандажи Предна вилушка со амортизер Предна и задна диск кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери
25890

ВЕЛОСИПЕД MAX EAST COST 5.0 20″

Original price was: 9899 ден.Current price is: 8909 ден. со ДДВ
Големина на тркала 20 Метален рам 11 Гуми Wanda 20x2,125 седиште Vader со М6 Qick Release
Бандажи дупли алуминиумски Кочници V-brake алуминиумски Средна осовина со затворен касетен систем Педали полу метални со лагери
23536

ВЕЛОСИПЕД MAX ТРИЦИКЛ ЗА ВОЗРАСНИ

39990 ден со ДДВ
Големина на тркала: Предно-28" Задни-26" Тенко ѕиден метален рам: 17 Гуми Wanda: 28" (Black) 700X32C Рачки за кочници: алуминиумски рачки седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release Бандажи: дупли алуминиумски Кочници: Предна-алуминиумска V-brake/Задна-со диск Средна осовина: со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Shimano Rear 6 Speed Шифтери на заден менувач-Shimano Rear 6 Speed Педали: полу метални со лагери Браници: Метални/Браник на ланец Предна и задна корпа/Предно и задно светло Достапни бои,-црвена,-крем
24043

ВЕЛОСИПЕД MAX AGGRESSOR 8.0 26” BLACK

Original price was: 8999 ден.Current price is: 8099 ден. со ДДВ
Метален рам 20"/Висококвалитетни гуми 26"×1.95/Метални рачки за кочници/Vader седиште со М6 Qick Release/Алуминиумски бандажи/V-brake метални кочници/Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)/Полу метални педали со лагери/Среден потпирач
800807

ВЕЛОСИПЕД MAX AGRESSOR 8.0 26” SILVER

8999 ден со ДДВ
Метален рам 20"/Висококвалитетни гуми 26"×1.95/Метални рачки за кочници/Vader седиште со М6 Qick Release/Алуминиумски бандажи/V-brake метални кочници/Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)/Полу метални педали со лагери/Среден потпирач
800808

ВЕЛОСИПЕД MAX CAMARO 8.0 26” BLACK

9999 ден со ДДВ
Метален рам 15"/Висококвалитетни гуми Compass 26×1,95/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader ComfortLady седиште со М6 Quick Release/Дупли алуминиумски бандажи/V-brake Алуминиумски кочници/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на преден/заден менувач-Брзо менување Rapid Fire/7 speed/Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
800811

ВЕЛОСИПЕД MAX CHOPPER MOTORCYCLE 12″ RED 9.0 BOX

Original price was: 6999 ден.Current price is: 6299 ден. со ДДВ
Големина на тркала: 12″ Предна и задна “Caliper” кочница Банана седиште со подпирач Ретровизор Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР
802740

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY BIKE 8.0 28” BLACK

12490 ден со ДДВ
Метален рам 18"/Висококвалитетни гуми Compass 28" 700x32C/Алуминиумски рачки за кочници/Vader Comfort седиште со М6 Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи/V-brake алуминиумски кочници/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач Shimano Rear 6 Speed/Алуминиумски педали со лагери/ Метални браници/Браник на ланец/ Заден багажник/Заден потпирач Предно светло/Задно светло
800832

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY BIKE 8.0 28″ BLUE

12490 ден со ДДВ
Метален рам 18"/Висококвалитетни гуми Compass 28" 700x32C/Алуминиумски рачки за кочници/Vader Comfort седиште со М6 Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи/V-brake алуминиумски кочници/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач Shimano Rear 6 Speed/Алуминиумски педали со лагери/ Метални браници/Браник на ланец/ Заден багажник/Заден потпирач Предно светло/Задно светло
800834

ВЕЛОСИПЕД MAX CITY CLASSIC 8.0 28” WHITE

11999 ден со ДДВ
Метален рам 18"/Висококвалитетни гуми Compass 28" 700x32C/Алуминиумски рачки за кочници/Vader Comfort седиште со М6 Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи/V-brake алуминиумски кочници/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач Shimano Rear 6 Speed/Алуминиумски педали со лагери/ Метални браници/Предна корпа/Заден багажник/Предно светло/Задно светло/ Браник на ланец/Заден потпирач
800830

ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER 8.0 28” CREAM

11999 ден со ДДВ
Големина на тркала 28"/Тенкометален рам 18"/Висококвалитетни гуми Compass 700X32C/Алуминиум-пластика рачки за кочници/Comfort седиште со М6 Qick Release/Aлуминиумски бандажи/V-brake алуминиумски кочници/Метални браници/ Предна корпа/Заден багажник/Предно- Задно светло/Браник на ланец/Среден Потпирач
800825

ВЕЛОСИПЕД MAX CRUISER МЕНТА 8.0 28’’

11999 ден со ДДВ
Големина на тркала 28"/Тенкометален рам 18"/Висококвалитетни гуми Compass 700X32C/Алуминиум-пластика рачки за кочници/Comfort седиште со М6 Qick Release/Aлуминиумски бандажи/V-brake алуминиумски кочници/Метални браници/ Предна корпа/Заден багажник/Предно- Задно светло/Браник на ланец/Среден Потпирач
800827

ВЕЛОСИПЕД MAX DIVA 8.0 24” VIOLET

8999 ден со ДДВ
Метален рам 13"/Висококвалитетни гуми Compas 24×1.95/Полу алуминиумски рачки за кочници/Vader Comfort седиште со М6 Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи 24"/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на заден менувач-Брзо менување Rapid Fire 21 speed/Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
800799

ВЕЛОСИПЕД MAX GMX 8.0 20” PINK

7999 ден со ДДВ
Метален рам 11.5"/Висококвалитетни гуми Compass 20"×1.95/Полу алуминиумски рачки за кочници/BMX гидан/Заден Потпирач/Vader седиште со М6 Qick Release/ Метални бандажи 20"/V-brake Алумининиумски кочници/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на заден менувач-Брзо менување Rapid Fire 7 speed/Полу метални педали со лагери
800993

ВЕЛОСИПЕД MAX GTR PINK 10.0 20″

7999 ден со ДДВ
Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″ × 1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Фиксна предна вилушка Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Диск кочници – предна/задна Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Shimano Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
803826

ВЕЛОСИПЕД MAX GTR SPACEX CIKLAMA 10.0 20″

8499 ден со ДДВ
Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″ × 1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Предна вилушка со амортизер Vader седиште со М6 Qick Release Алуминиумски едноѕидни бандажи 20″ Диск кочници – предна/задна Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Shimano Пластични педали со лагери Заден Потпирач
803829

ВЕЛОСИПЕД MAX GTR VIOLET 10.0 20″

7999 ден со ДДВ
Метален рам 11.5″ Висококвалитетни гуми Wanda 20″ × 1.95 Полу алуминиумски рачки за кочници BMX гидан Фиксна предна вилушка Vader седиште со М6 Qick Release Метални бандажи 20″ Диск кочници - предна/задна Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Shimano Полу метални педали со лагери Заден Потпирач
803825

ВЕЛОСИПЕД MAX HOONIGAN GRAY 10.0. 29″

10999 ден со ДДВ
Метален рам 18’’ Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли Aлуминиумски бандажи Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) Полу метални педали со лагери Заден потпирач Ѕвонче
803844

ВЕЛОСИПЕД MAX HOONIGAN YELLOW 10.0 29″

10999 ден со ДДВ
Метален рам 18" BMX гидан Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10 Полуалуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport седиште со М6 Qick Release Дупли Aлуминиумски бандажи Предна и задна Disk кочница Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувачБрзо менување (Rapid Fire 21 speed) Полу метални педали со лагери Заден потпирач Ѕвонче
803843

ВЕЛОСИПЕД MAX LADY 8.0 28” RED

11999 ден со ДДВ
Метален рам 17"/Висококвалитетни гуми Compass 28" 700X32C/Алуминиумски рачки за кочници/Vader Comfort седиште со М6 Qick Release/Дупли алуминиумски бандажи/V- brake алуминиумски кочници/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на заден менувач Shimano Rear 6 Speed/Алуминиумски педали со лагери/ Метални браници/Предна корпа/Заден багажник/Предно светло/Задно светло/ Браник на ланец/Заден потпирач
800831

ВЕЛОСИПЕД MAX MISSY 8.0 24” RED

9499 ден со ДДВ
Метален рам 13"/Висококвалитетни гуми Compass 24"×2,35/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Sport седиште со М6 Quick Release/Дупли алуминиумски бандажи 24"/Предна вилушка со амортизер/Предна и задна Disk кочница/ Средна осовина со затворен касетен систем/ Шифтери на преден/заден менувач- - Shimano Брзо менување Rapid Fire/21 speed/Полу метални педали со лагери/Заден Потпирач
800800

ВЕЛОСИПЕД MAX ROSSO-R 8.0 26” BLACK

8999 ден со ДДВ
Метален рам 19"/Висококвалитетни гуми 26"×1.95/Метални рачки за кочници/Vader седиште со М6 Qick Release/Алуминиумски бандажи/V-brake кочници/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)/Полу метални педали со лагери/ Среден потпирач
800806

ВЕЛОСИПЕД MAX RUNNER 8.0 29” BLACK RED

14990 ден со ДДВ
Метален рам 18″/Висококвалитетни гуми Compass 29"×2.10/Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач/Vader Sport седиште со М6 Qick Release/Дупли Aлуминиумски бандажи/Предна и задна Disk кочница/Средна осовина со затворен касетен систем/Шифтери на преден/зден менувач-Брзо менување Rapid Fire/21 speed/ Полу метални педали со лагери/Заден потпирач
800814