ИЗДВОЕНИ
Ладење
  • Ладење
  • IT опрема
  • Аудио системи и опрема
  • Велосипеди

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY

44990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 5000/5600W
Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W
Проток на воздух: 350/550 m³
Работна температура: -15 до 43°C
Капацитет на одвлажнување: 2L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо
Само-дијагностика
26218

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I-TWH12AFC-K6DNA2F 12000BTU

34190 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3510/3810W
Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.1W
Проток на воздух: 700 m³
Работна температура: -25 до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо
Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801036

ПРЕНОСНА КЛИМА VIVAX ACP 09PT25AEG R290

20000 ден со ДДВ
Вид на уредот: INVERTER
SEER/SCOP: A 2.6/0
Капацитет на ладење: 2600W
Влезна моќност ладење: 1200W
Ниво на бучност: 51 dB
Проток на воздух: 370 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.0L/h
Препорачана површина до: 35м2
801757

КЛИМА HISENSE QF35XW0EG/QF35XW0EW

39990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3500/4200W
Потрошува. греење/ладење:1040W/8105W
Коефициент SEER/SCOP: 5.5W/5.1W
Проток на воздух: 460/630 m³
Работна температура: -15 до 43°C
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
800311

ПРЕНОСНА КЛИМА VIVAX ACP 12PT35AEF R290 3,5KW

24000 ден со ДДВ
Вид на уредот: INVERTER
SEER/SCOP: A 2.6/0
Капацитет на ладење: 3500W
Влезна моќност ладење: 1600W
Ниво на бучност: 51 dB
Проток на воздух: 386 m3/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Препорачана површина до: 35м2
801758

КЛИМА VOX IVA1-18IR

41900 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5280/5000W
Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.8W
Проток на воздух: 750 m³
Работна температура: -15 до 46°C
Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h
WiFi/Sleep Mode/Аuto restart/Тајмер 24h
Автоматска дијагностика/Само-чистење
800020

КЛИМА SAMSUNG LUZON AR18TXHZAWKNEU/AR18TXHZAWKXEU

52199 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5000/6000W
Коефициент SEER/SCOP: 6.8W/3.8W
Проток на воздух: 990 m³/h
Работна температура: -15 до +46°C
Капацитет на одвлажнување: 2L/h
Тајмер/Авто рестарт/Турбо/Самочистење
ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР МОТОР
802143

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI

53990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5500/5400W
Потрошува. греење/ладење:1380W/1295W
Коефициент SEER/SCOP: 7.8W/4.6W
Проток на воздух: 600/950 m³
Работна температура: -15 до 43°C
Капацитет на одвлажнување: 2L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
26184

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AERI SILVER MIRROR

37999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++
(SEER/SCOP): (7.0/4.1)
Моќност ладење/греење: 3520/3810W
Потрошувачка греење/ладење:1089/1050W
Коефициент SEER/SCOP: 7.0W/4.1W
Проток на воздух: 539 m³
Работна температура: -20°C до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h
Wi-Fi Ready/Јонизатор/Турбо/LED
801670

КЛИМА TOSOT MUSE PREMIUM TWH18AFD-K6DNA5A/I-TWH18ALD-K6DNA1A/O-18000Btu

39590 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 4600/5200W
Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.0W
Проток на воздух: 850 m³
Работна температура: -20 до 43°C
Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h
801237

ПРОДУКТИ НА ПОПУСТ

НАЈПРОДАВАНИ

Најнови
Клими
  • Клими
  • Електрични грејни тела
  • Апарати за домаќинство
  • Апарати за нега

КЛИМА SAMSUNG LUZON AR18TXHZAWKNEU/AR18TXHZAWKXEU

52199 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5000/6000W
Коефициент SEER/SCOP: 6.8W/3.8W
Проток на воздух: 990 m³/h
Работна температура: -15 до +46°C
Капацитет на одвлажнување: 2L/h
Тајмер/Авто рестарт/Турбо/Самочистење
ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР МОТОР
802143

КЛИМА SAMSUNG AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU

27499 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3500/3800W
Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/3.9W
Проток на воздух: 540 m³/h
Работна температура: -15 до +46°C
Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h
Тајмер/Авто рестарт/Турбо/Самочистење
ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР МОТОР
802142

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH18AFD K6 DNA5I/TWH18AFD K6 DNA2I/OI

52190 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 6100/6600W
Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.2W
Проток на воздух: 850 m³
Работна температура: -25 до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1.9L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо
Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801684

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AERI SILVER MIRROR

37999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++
(SEER/SCOP): (7.0/4.1)
Моќност ладење/греење: 3520/3810W
Потрошувачка греење/ладење:1089/1050W
Коефициент SEER/SCOP: 7.0W/4.1W
Проток на воздух: 539 m³
Работна температура: -20°C до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h
Wi-Fi Ready/Јонизатор/Турбо/LED
801670

КЛИМА TOSOT MUSE PREMIUM TWH18AFD-K6DNA5A/I-TWH18ALD-K6DNA1A/O-18000Btu

39590 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 4600/5200W
Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.0W
Проток на воздух: 850 m³
Работна температура: -20 до 43°C
Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h
801237

КЛИМА TOSOT MUSE PREMIUM TWH12AFB-K6DNA5B/I – TWH12AGB-K6DNA1A/O – 12000Btu

28790 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3200/3400W
Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4.0W
Проток на воздух: 590 m³
Работна температура: -20 до 43°C
Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h
801236
ПОСЕТЕТЕ ГИ

Нашите локации во Аеродром, Маџари и Ѓорче Петров

НОВОСТИ