Се прикажуваат 1–24 од 36 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2106

2399 ден со ДДВ
Моќност: 1.200 W Индикатор Двојна грејна плоча Нелеплив слој на плочки Пече две вафли истовремено Регулатор на температура Куќиште: пластика и нерѓосувачки челик

ТОСТЕР GORENJE T 1100 CLI

3490 ден со ДДВ
Моќност: 950W Должина на кабел: 1 m. Број на степени: 6 Функција за одмрзнување Автоматско исклучување Копче за вклучување/исклучување Материјал: Пластика и метал

ТОСТЕР ДВОПЕК ADLER AD 35 MAT

1039 ден со ДДВ
Моќност: 750W
Куќиште од нерѓосувачки челик
Регулатор на печење
Дел за подгревање
Автоматски прекинувач
Копче СТОП
Чинија за трошки

ТОСТЕР ДВОПЕК CAMRY CR 3208

1279 ден со ДДВ
Моќност: 750W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Browning контрола
функцијата на одмрзнување
Автоматско исклучување
Копче СТОП
Послужавник за трошки
Кабел за складирање

ТОСТЕР ДВОПЕК MESKO MS 3220

1319 ден со ДДВ
Моќност: 750-900W Поставки за време:6 Browning контрола функцијата на одмрзнување Автоматско исклучување Копче СТОП Послужавник за трошки Кабел за складирање

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN AT 2260

2399 ден со ДДВ
Моќност: 950W
Капацитет: 2 лепчиња
Топлинско изолирано куќиште Интегриран греач за печење
Копче да се откаже на циклусот на средина
Електронска контрола на затоплување Замрзнат леб ( копче со пилот светло )
Складирање на кабeлот

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN AT 2510

2999 ден со ДДВ
Моќност: 800 W Број на програми: 7 прилагодливи степени на печење Димензии (ДxШxВ) 33.4x19.2x19.3cm Дизајн од нерѓосувачки челик, Копче за загревање, одмрзнување Интегрирана решетка за лепчиња

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN AT 2514

2290 ден со ДДВ
Моќност: 850W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Интегриран греач за печење
Browning електронска контрола со сензор за температура
Функција за подгревање со пилот светло за повторно затоплување без дополнителен Browning
Висок лифт за лесно отстранување на леб
Променлив широк слот за леб
Копче да се откаже на циклусот на средина со пилот светлина
Копче за одмрзнување на леб со пилот светлина
Автоматски pop-up
Послужавник за трошки
Кабел за складирање
Димензии (ШxВxД):271mmx183mmx155mm

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN AT 2516

1799 ден со ДДВ
Моќност: 540W
Топлински изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Две сендвич маша вклучени
Променливи Browning поставувања
Средината на циклусот може да се откаже на копче со пилот светло
Автоматско исклучување
Послужавник за трошки
Кабел за складирање
Димензии (ШxВxД):277mmx232mmx156mm

ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN AT 2589

1699 ден со ДДВ
Моќност: 800W
Капацитет: 2 лепчиња
Топлинско изолирано куќиште
Интегриран греач за печење
Копче да се откаже на циклусот на средина
Електронска контрола на затоплување
Замрзнат леб ( копче со пилот светло )
Складирање на кабeлот

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ ADLER AD 3036

2399 ден со ДДВ
Моќност: 1500W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Нелепливи плочи исклучително лесни за чистење
Светлосни сигнали
Кабел за складирање
Систем за заклучување
Димензии на апаратот: 25x29х14cm

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ ADLER AD 311

1479 ден со ДДВ
Моќност: 700W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Термостат за одржување на оптималната температура за печење
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа
Куќиште отпорно на топлина
Можност да се чува во исправена положба

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ GORENJE WCM 702 PW

2790 ден со ДДВ
Моќност на грејачот: 700W
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Плоча за вафли
Плоча за мафини
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Сигурносно затварање
Куќиште: Лакирана површина
Должина на приклучен кабел: 0,7 m
Димензии (ШxВxД): 22x12x26cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 29,4x20,1x22,7cm
Нето тежина на апаратот: 2,5kg

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2113

1999 ден со ДДВ
Апарат за вафли Моќност 900W Куќиште отпорно на топлина Обложени плочи со нелепливи облоги Лесно за одржување Индикатор за подготвеност Ногарки што не се лизгаат Број на вафли 2

ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2114

1999 ден со ДДВ
Моќност: 800 W Напон: 230 V Димензии (ДxШxВ): 26.5x22x9.5 cm Индикаторско светло Нелеплив плочи Рамномерно печење без горење Подготовка на вафли, сладок десерт и грицки

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 301

919 ден со ДДВ
Моќност 700W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Прави четири триаголник сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Термостат-контрола на процесот на печење
Можност да се чува во исправена положба
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 3015

799 ден со ДДВ
Моќност 750W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Големина за два сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Не лизгави ногарки
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 3020 R

1179 ден со ДДВ
Моќност 750W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Прави четири триаголник сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Термостат-контрола на процесот на печење
Можност да се чува во исправена положба
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 3040 5 ВО 1

2879 ден со ДДВ
Мултифункционален уред за печење 5 во 1 5 отстранливи потпорни плочи од нерѓосувачки челик Нелепливи обложени плочи Заштита од прегревање Моќност: 800W МАКС Моќност: 1200W 220-240V ~50/60Hz

ТОСТЕР СЕНДВИЧ CAMRY CR 3023

1999 ден со ДДВ
Моќност 1500W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Прави осум триаголник сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Термостат-контрола на процесот на печење
Можност да се чува во исправена положба
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ CAMRY CR 3024

2319 ден со ДДВ
Моќност:700W
Три различни видови на плочи за: 1. Тост
2. Вафли
3. Клуб сендвич
Куќиштето е отпорно на топлина
Нелепливи грил плочи
Лесен за чистење
Пилот светлина и индикатор подготвен за употреба
Гумени ногарки
Термостат
Можност за вертикално складирање
за заштеда на простор

ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE KR 1800 E PRO

6490 ден со ДДВ
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
Прилагодување на висината
Температурни нивоа: 4
Број на нивоа на печење: 4
Отворено - затворено
Индикатор за температура
Регулирање на температурата
Црвен индикатор за работа
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Сад за маснотии
Рачка за носење
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 1.800 W
Куќиште: Не'рѓосувачки челик
Ширина на зоната за печење: 32 cm
Длабочина на зоната за печење: 24 cm
Должина на приклучен кабел: 0,8 m

ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 701 GCB

1490 ден со ДДВ
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Фиксна грил плоча
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Рачка за носење
Сигурносно затварање
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Ширина на зоната за печење: 20 cm
Длабочина на зоната за печење: 10 cm
Должина на приклучен кабел: 0,7 m

ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 701 GCW

1390 ден со ДДВ
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Фиксна грил плоча
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Рачка за носење
Сигурносно затварање
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Ширина на зоната за печење: 20 cm
Длабочина на зоната за печење: 10 cm
Должина на приклучен кабел: 0,7 m