Се прикажуваат 1–24 од 25 резултати

Прикажи 9 24 36

ЌУМЕЦ DINAMO HIT F80 T RACVA

469 ден со ДДВ
Приклучнa цевкa за чад за внатрешен простор, изработени од алуминизиран челик со дебелина од 2 мм. Благодарение на употребата на течна силиконска боја отпорна на гребење, поврзувачките цевки за чад за печки на дрва може да достигнат работна температура до максимум 400°C.

ЌУМЕЦ LEOV 25CM КАФЕН

105 ден со ДДВ
Приклучнa цевкa за чад за внатрешен простор, изработени од алуминизиран челик со дебелина од 2 мм. Благодарение на употребата на течна силиконска боја отпорна на гребење, поврзувачките цевки за чад за печки на дрва може да достигнат работна температура до максимум 400°C.

ЌУМЕЦ TURSKI 30SM БЕЛ ЕМАЈЛИРАН

170 ден со ДДВ
Приклучнa цевкa за чад за внатрешен простор, изработени од алуминизиран челик со дебелина од 2 мм. Благодарение на употребата на течна силиконска боја отпорна на гребење, поврзувачките цевки за чад за печки на дрва може да достигнат работна температура до максимум 400°C.