Се прикажуваат сите 19 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS HC3505/15

1999 ден со ДДВ
Ножеви од нерѓосувачки челик
Прецизност од 2mm/Должини од 0.5-23mm
Работи само со кабел/Поставки 13
Технологија TRIM-N-FLOW
Ширина на сечилото 41 mm
Напон 100 – 240 V
Додатоци: Чешел/Четка
800239

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS HC3510/15

2249 ден со ДДВ
Жичана употреба
Ширина на сечиво : 41 mm
13 поставки на должина
Самоостречки сечива
Пилагодлив чешел
Без потреба од подмачкување
800240

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ СО ТРИМЕР ADLER AD 2822

1899 ден со ДДВ
Глава/Ножеви: Нерѓосувачки челик
Должини на шишање: 24
Краток чешел: 3-15mm
Долг чешел: 18-30mm,
Отстранлиа глава за лесно чистење
Вградена NiMH батерија
Тример
17827

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ADLER AD 2802

899 ден со ДДВ
Прилагодување на должината 0.8,3,6,9mm
Отстранливо сечило од челик
Ексцентричен мотор со висока моќност
Систем за автоматско полнење
Можност за користење при полнење
Вградена висококвалитетна NiMH батерија
Показно светло за напојување
13080

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ADLER AD 2818

1499 ден со ДДВ
Глава/Ножеви: нерѓосувачки челик
Должини на шишање: 24
Краток чешел: 3-15mm
Долг чешел: 18-30mm
Апаратот може да се користи додека се полни
17826

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ADLER AD 2825

999 ден со ДДВ
Тивок мотор/Моќност: 15 W 4 разменливи чешли: 3,6,9 и 12 mm Остри нерѓосувачки сечила: 45 mm Регулирање на должината Долг професионален кабел: 1,9 m Додатоци: четка, ножици и масло Кука за закачување
20894

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS HC3530/15

2990 ден со ДДВ
Титаниумски нерѓосувачки сечила Број на поставки за должина: 13 Опсег на поставки за должина: 0.5-23 mm Ширина на сечило: 41 mm/Прецизност: 2 mm Време на работа до: 75 минути Целосно полнење: 8 часа/Батерија: NI-MH Автоматски напон: 100-240 V
803567

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS HC7460/15

3679 ден со ДДВ
Мотор: Авто турбо/Со кабел и безжичен
Тип на батерија: Li-ion
Време на: Полнење: 1 час/Работа: 120мин.
Ширина на сечило од челик: 41mm
Број на поставки за должина: 60
Опсег на поставки за должина: 0,5 - 42mm
Прецизност(големина на чекори): 0.2/1mm
Функција на меморија/Додатоци: 3 чешли
802129

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS MG 3720/15

2349 ден со ДДВ
Мултистајлер 7 во 1/DualCut технологија:2
пати повеќе ножеви/Aлатки за брада и коса:
8/Челични самоостречки ножеви/LED
индикатор/Полнење: 16 часа/Безжична
работа 60мин/Батерија NiMh/Вклучени
додатоци: Tример за нос и уши/Чешел за
брада што се нагодува: 3-7 мм/2 чешли за
брада: 1-2 мм/1 чешел за коса: 9 мм
801483

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ROSBERG R51810I

690 ден со ДДВ
Моќност: 3 W/Ni-Mh батерија: 1xAA 600 mAh Време за целосно полнење: 8 часа Време за работа: до 30 минути Копче за вклучување и исклучување Светлосен индикатор за работа Додатоци вклучени во комплетот: 1 x Четка за подмачкување на површината 1 x глава, 1 x VDE кабел Должина на кабелот за напојување: 80 cm
802730

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ROSBERG R51810L

689 ден со ДДВ
Тивок мотор моќност: 10 W 4 разменливи чешли: 3,6,9 и 12 mm Остри нерѓосувачки сечила Регулирање на должината Долг професионален кабел: 1,9 m Додатоци: четка, ножици, чешел, масло и капаче за заштита Кука за закачување
803875

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ SEVERIN HS 0704

1529 ден со ДДВ
Време на работа 45 min
Сечила Нерѓосувачки челик 35mm
Индикатор: On/Off
Додатоци 2
Регулатор за должина
4 чешли: 3,6,9 и 12 mm
Додатоци: четка
ножици
масло
4330

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ VOLTZ V51810F

1590 ден со ДДВ
Сечила за сечење метал Заменливи додатоци 4: 1/3/6/9 mm Брзо полнење/Вклучен е USB полнач Време на траење: 90 минути LCD дисплеј/Светлосен индикатор Tорбичка за складирање Лесно се чисти/Удобен и ергономски
802994

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ НА МИЛЕНИЧИЊА CAMRY CR2821

2559 ден со ДДВ
Сечила: Титаниум Моќност: 35W Тивок мотор: 60dB Вртежи: 2500 min 4 чешли: 3,6,9 и 12 mm Прстен за подесување димензии: 0.8-2mm 2 Батерии кои се менуваат Време на работа: 40 min Додатоци: четка, ножици, масло
24789

МАШИНКА ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ROSBERG RP51810G

1149 ден со ДДВ
Безжичен тример со USB полнење: 3 W Mетални сечила со 3 нивоа: 1/2/3 mm Заштита при долготрајно полнење Време на користење: 100 минути Копче за ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ Додатоци: Четка за чистење, Масло за подмачкување на сечилата, USB кабел за полнење: 80 cm
802995

ПРОФЕСИОНАЛНА МАШИНКА ЗА ШИШАЊЕ ADLER AD 2831

3799 ден со ДДВ
Професионална машинка за коса: 100 W LCD дисплеј/USB кабел: 2 m Време на брзо полнење: 2,5 часа Работно време до: 3 часа Батерија со висок капацитет: 2200 mAh Цврсти сечила: 60HRC/Додатоци: 6 Прилагодлива глава: 1,0-1,8 mm
803437