Се прикажуваат сите 18 резултати

Прикажи 9 24 36

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3133

1599 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Капацитет: 1g-5kg Сад: 5mm калено стакло Батерија: 2 x 1.5V AAA Мери: Калории, Протеини, Јаглехидрати, Масти...

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3137 S

799 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Тајмер/Аларм Сад: 1.5l Мери: Ml-L, G-Kg Капацитет: 1g-5kg Батерија: 2 x 1.5V AAA Aвтоматско и рачно исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3138 W

599 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Тајмер/Аларм Платформа:14х20 cm Капацитет: 1g-5kg Батерија: 2 x 1.5V AAA Рачно или автоматско исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3144

1049 ден со ДДВ
Капацитет: 5 kg Минимална мерка: 1 g Голем LCD дисплеј Часовник Автоматска нула Автоматско/рачно исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3153 G

1139 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Автоматско вклучување Пластичен сад Капацитет: 1g-5kg Батерија: 2 x 1.5V AAA

КУЈНСКА ВАГА ADLER AD 3166

839 ден со ДДВ
LCD екран Индикатор Капацитет: 5kg/5l Сад нерѓосувачки челик: 900ml Единици на мерка: g-kg, ml-L Автоматско исклучување по 2 min Батерија 2×1.5V(AAA) TARE функција

КУЈНСКА ВАГА GORENJE KT 05 KARIM W

1495 ден со ДДВ
LCD екран Индикатор Капацитет: 1g/5kg Сигурносно стакло Автоматско исклучување Батерија 2×1.5V(AAA)

КУЈНСКА ВАГА MAX TS-EK16

699 ден со ДДВ
Кујнски вага за домаќинство Препорака за максимална тежина: 5 kg Извор на енергија: Батерија Тип на приказ: Дигитален дисплеј Индикација за тежина: Дигитален Единица: g, lb, oz Приказ: LCD екран

КУЈНСКА ВАГА MESKO MS 3145

659 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Тајмер/Аларм Платформа:165х178 mm Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V AAA Aвтоматско исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА MESKO MS 3152

1479 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Сад:1.8l Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V AAA Aвтоматско исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА MESKO MS 3159 O

719 ден со ДДВ
Капацитет: 5 kg/5000 ml Мерни единици: g, ml LCD дисплеј: 107 x 40 mm Автоматско исклучување Индикација за преоптоварување Големина на уредот: 240 mm x 150 mm Напојување: батерија 1xCR2032 TARE функција

КУЈНСКА ВАГА MESKO MS 3159 W

719 ден со ДДВ
Капацитет: 5 kg/5000 ml Мерни единици: g, ml LCD дисплеј: 107 x 40 mm Автоматско исклучување Индикација за преоптоварување Големина на уредот: 240 mm x 150 mm Напојување: батерија 1xCR2032 TARE функција

КУЈНСКА ВАГА MESKO MS 3159 Y

719 ден со ДДВ
Капацитет: 5 kg/5000 ml Мерни единици: g, ml LCD дисплеј: 107 x 40 mm Автоматско исклучување Индикација за преоптоварување Големина на уредот: 240 mm x 150 mm Напојување: батерија 1xCR2032 TARE функција

КУЈНСКА ВАГА MESKO MS 3164

719 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Капацитет на сад:700ml Дијаметар на мерна површина 13cm Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:1 x 3V Aвтоматско исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА MESKO MS 3165

769 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Капацитет на сад:1.4ml Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V Aвтоматско исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА SEVERIN KW 3667

999 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Капацитет:1g-5kg,ml-l Батерија:1 x 3V Aвтоматско исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА SEVERIN KW 3670

1499 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Капацитет:1g-3kg,ml-l Батерија:2 x 1.5V Aвтоматско исклучување TARE функција

КУЈНСКА ВАГА SEVERIN KW 3671

1349 ден со ДДВ
LCD дисплеј Идикатор Капацитет:1g-5kg,ml-l Без батерии Материјал нерѓосувачки челик Aвтоматско исклучување TARE функција