Се прикажуваат 1–24 од 33 резултати

Прикажи 9 24 36

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 (СЛОНОВА КОСКА)

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW
Димензија: 455 x 442 x 865 mm
Дијаметар 120 mm
Волумен: 100 m3
Грејна површина: 30-38 m2
Тежина: 73 / 85 kg
20465

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 A (АНТРАЦИТ) 6KW

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW/Волумен: 100 m3
Дијаметар 120 mm
Грејна површина: 30-38 m2
Тежина: 73/85 kg
Димензија: 455 x 442 x 865 mm
Лиена плотна/Ложиште со шамотни плочи
Стаклена врата/Регулатор
Простор за дрва со врата
10638

КАМИН ALFA PLAM ELITA 2 ЦРВЕНА

18990 ден со ДДВ
Моќност: 6 kW/Волумен: 100 m3
Дијаметар 120 mm
Грејна површина: 30-38 m2
Тежина: 73/85 kg
Димензија: 455 x 442 x 865 mm
Лиена плотна/Ложиште со шамотни плочи
Стаклена врата/Регулатор
Простор за дрва со врата
10639

КАМИН ALFA PLAM RUSTIK

38790 ден со ДДВ
Капацитет: 11 kW
Површина на загревање: 71 m2
Димензии: 720 x 440 x 820 mm
Пречник на димен отвор: 120 mm
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Материјал на каминот: Гус-Лим
Гусана врата на ложиштето
Регулаторот за воздух
473

КАМИН BLIST B MAX 2

46990 ден со ДДВ
Моќност: 14-16 kW Нето тежина: 116kg Стакло на ложиште Гусана горна плоча Димензии: 665x440x810mm Kвадратура на загревање: 70-80m2 Страничен двоен лим со воздушна комора
14405

КАМИН НА ДРВА ALFA PLAM VULKAN S ЦРВЕН

15390 ден со ДДВ
Енергетска ефикасност: A+
Моќност: 4 kW
Пречник на димен отвор: 120 mm
Површина на загревање: 26 m2
Лиена плотна и врата на ложиште
Ложиште обложено со шамотни плочи
Тежина: 75/80 kg
Димензии: 340 x 360 x 885 mm
802306

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST B2

12990 ден со ДДВ
Моќност: 8-9kW
Нето тежина: 62kg
Димензии: 465x460x910mm
Врата и плотна од челик
Kвадратура на загревање:до 40m2
Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
Димензија на издувна цевка: 120mm

3837

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST BRM

34590 ден со ДДВ
Моќност: 12-14kW
Нето тежина: 124kg
Димензии: 560x580x1060mm
Kвадратура на загревање: 60-80m2
Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
Челична врата/Гусана горна плоча
Рерна со термометар: 420x360x230mm
11831

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST NAPOLI (BR)

27490 ден со ДДВ
Максимална моќност: 10-12 kW
Материјал: челичен лим
Решетка: леано железо
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
Дефлектор/Пепелник
Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm
Димензии на рерна (ШхВхД): 43х30х23 cm
801926

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST OGAN LM

18490 ден со ДДВ
Моќност: 8-9kW
Нето тежина: 58kg
Димензии: 450x490x930mm
Kвадратура на загревање:40-45m2
Плотна гус/Врата челик/Рачка бакелит
Димензија на издувна цевка: 120mm
Двоен лим на страници со воздушна комора
2101

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST PADOVA

17990 ден со ДДВ
Максимална моќност: 9-11 kW
Материјал: челичен лим
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Регулатива за снабдување со воздух
Регулација на излезот на оџакот
Дефлектор/Пепелник/Решетка: железо
Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm
Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
801925

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST POLAR

37990 ден со ДДВ
Моќност: 6-7kW
Нето тежина: 69kg
Димензии: 500x410x1035mm
Kвадратура на загревање:25-35m2
Плотна
врата
рачка од челик
Димензија на издувна цевка: 120mm
Простор за складирање на дрва
25474

ПЕЧКА НА ДРВА BLIST ZAR НОВ СИВ

21490 ден со ДДВ
Моќност: 7-8kW
Нето тежина: 64kg
Димензии: 480x460x930mm
Kвадратура на загревање:35-40m2
Гусани: Плотна
врата
рачка
постоље
Димензија на издувна цевка: 120mm
Простор за складирање на дрва
24082

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 20 -ДЕСЕН 23KW

69390 ден со ДДВ
Капацитет:23 kW
Димензии шпорет ВхШхД:850х900х600mm
Димензии рерна ВхШхД:460x440x260 mm
Пречник на димен отвор: 150mm
Волумен на загревање: 175-380 м3
Површина на загревање: 152 м2
Тежина: 193 кг
501

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 20 ЛЕВ 23KW

69390 ден со ДДВ
Моќност: 22.9 kW
Моќност на греење на каминот: 8.7 kW
Моќност на водата: 14.2 kW
Капацитет на котел: 14 L
Пречник на димен отвор: 150mm
Површина на загревање: 66-147 m2
Димензии: 900x600x850mm
Димензии на рерна: 460x440x260mm
502

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 27 ДЕСЕН 27 KW

76990 ден со ДДВ
Моќност 27,56 kW Димензии900x600x850mm Димензии на рерна330x440x260mm Пречник на димен отвор150mm Моќност на греење на каминот 7,44 kW Моќност на водата 20,12 kW Волумен на загревање 208-460 m3 Површина на загревање 80 -177 m2
8436

ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ TERM 27 ЛЕВ 27KW

76990 ден со ДДВ
Моќност: 27.56 kW
Димензии шпорет: 900x600x850 mm
Димензии на рерна: 330x440x260 mm
Пречник на димен отвор: 150 mm
Моќност на каминот: 7.44 kW
Котел: 25L/Моќност: 20.12 kW
Површина на загревање: 80 -177 m2
7319

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 90 DOMINANT -ДЕСЕН БЕЛ

43690 ден со ДДВ
Моќност: 8 kW
Димензии шпорет ВхШхД: 850x900x600 mm
Димензии рерна ВхШхД: 260x460x440 mm
Пречник на димен отвор: 120 mm
Површина на загревање: 50 m2
Волумен на загревање 100-130м3
Тежина 164kg
431

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 70 FAVORIT -ДЕСЕН

37990 ден со ДДВ
Моќност: 7 kW
Димензии шпорет ВхШхД: 850x700x600 mm
Димензии рерна ВхШхД: 260x330x440 mm
Пречник на димен отвор: 120 mm
Површина на загревање: 45 m2
Волумен на загревање: 90-120м3
Тежина: 127.5 kg
463

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA 55 ЛЕВ 5KW

19790 ден со ДДВ
Капацитет: 5kW
Димензии шпорет: 965x612x780mm
Димензии на рерна: 550x540x195mm
Волумен на рерната: 58л
Пречник на димен отвор: 120mm
Површина на загревање: 32м2
Тежина: 98кг
18894

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA 55 DELUX ДЕСЕН

20390 ден со ДДВ
Капацитет 5kW Димензии на рерна во mm 550x540x195mm Волумен на рерната 58л Пречник на димен отвор 120mm Волумен на загревање 83м3 Површина на загревање 32м2 Тежина 98kg Димензии 965x612x780mm
22044

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA 55 БЕЛ ДЕСЕН

19790 ден со ДДВ
Моќност: 5 kW
Загревање: 83m3
Површина на загревање: 32m2
Тежина нето/бруто: 98/113kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ШxДxВ: 965x612x780mm
Димензии рерната ШxДxВ: 550x540x195mm
18893

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM 90H DOMINANT-ЛЕВ ЦРН

43690 ден со ДДВ
Максимална моќност: 8 kW Пречник на димен отвор: 120 mm Волумен на загревање: 100-130 m3 Површина на загревање: до 50 m2 Димензии на рерна (ШхВхД): 460х440х260 mm Димензии на шпорет (ШхВхД): 850х900х600 mm Tежина: 145 kg
12814

ШПОРЕТ НА ДРВА ALFA PLAM A 70 FAVORIT -ЛЕВ

37990 ден со ДДВ
Моќност: 7 kW
Волумен на загревање: 90-120 m3
Површина на загревање: 45 m2
Тежина: 127.5 kg
Пречник на димен отвор: 120mm
Димензии шпорет ВxШxД: 850x700x600mm
Димензии рерната ВxШxД: 260x330x440mm
466