Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ДРЖАЧ ЗА MOBILEN TELEFON NАТЕC ЕXТRЕМЕ МЕDIА

650 ден со ДДВ
Држач за мобилен телефон Изработка-пластика со вклучен магнет за држење
21544

ДРЖАЧ ЗА NОКIА

590 ден со ДДВ
Универзален држач за автомобил Боја-Жолто/црна
24316

ДРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТ ЗА ВО АВТОМОБИЛ УНИВЕРЗАЛЕН

370 ден со ДДВ
Монтирајте го вашиот ipad,таблет
мобилен
Додека сте на пат
дома или на работа.
Флексибилниот држач
Може да се прилагоди на кој било агол
Лесно се отстранува
18992

УНИВЕРЗАЛЕН ДРЖАЧ ЗА ТАБЛЕТ X TREMERR PAD X2P

439 ден со ДДВ
Универзален држач за таблет,
Компактен со можност за преклопување,
Гумени завршни делови
за подобро вклопување
13984