Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID

1399 ден со ДДВ
Број на силиконски тркала: 3 Предни тркала: 2/Задно тркало: 1 RGB LED осветлување на тркалата Рачка со прилагодлива висина до 70 cm Безбедно вртење под агол од 40° Изработен од квалитетна пластика, метал и алуминиумска рамка Максимално оптоварување до 30 kg Возраст: 5+ години Графитен дизајн

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID GREEN-BLACK

1699 ден со ДДВ
Број на силиконски тркала: 3 Предни тркала: 2/Задно тркало: 1 RGB LED осветлување на тркалата Рачка со прилагодлива висина до 70 cm Безбедно вртење под агол од 40° Изработен од квалитетна пластика, метал и алуминиумска рамка Предно копче за преклопување на рачка Максимално оптоварување до 30 kg Возраст: 5+ години Графитен дизајн

ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID PINK-BLUE

999 ден со ДДВ
Број на силиконски тркала: 3 Предни тркала: 2/Задно тркало: 1 RGB LED осветлување на тркалата Безбедно вртење под агол од 40° Рачка со прилагодлива висина до 70cm Изработен од квалитетна пластика, метал и алуминиумска рамка Максимално оптоварување до 30 kg Возраст: 5+ години Дизајн со цртежи и натписи