Се прикажуваат 1–24 од 35 резултати

Прикажи 9 24 36

ПАТЕН ФЕН ADLER AD 2222

909 ден со ДДВ
Моќност: 1400W
2 контролни брзини
2 температурни нивоа
Рачка на склопување
Модерен дизајн
Кука за закачување
8619

ПАТЕН ФЕН MAX HD 12IR

659 ден со ДДВ
Моќност: 1200 W Температурни нивоа: 2 Усмерувач на воздух Заштита од прегревање Кука за закачување Рачка на склопување Должина на кабел: 1,8 m
802891

ФЕН ADLER AD 2225

1179 ден со ДДВ
Моќност 1200W 2 контролни брзини 2
температурни нивоа Модерен дизајн Гумирана
рачка на склопување Кука за закачувањ

12834

ФЕН ADLER AD 2244

2269 ден со ДДВ
Моќност 2000W Брзини 2 Температури3
Независна контрола на температурата и
протокот на воздух Функција за ладен
воздух ION функција Вклучени се
концентратор и дифузор Кабел 3m

24732

ФЕН ADLER AD 2248

1719 ден со ДДВ
Моќност: 2400 W/Напон: 220-240 V Јонска функција со прекинувач и контролна ламба за повеќе сјај Концентратор за прецизен стајлинг Дифузер за виткана коса Температури: 3/Брзини: 2 Кука за закачување

24733

ФЕН ADLER AD 2252

1659 ден со ДДВ
Mоќност 1600W Tемпературни нивоа2
Брзини 2 Автоматски прекинувач кога фенот
се става на држачот
базата Отстранлив
влезен филтер за воздух за лесно чистење
Продолжен спирален кабел до 1,60м за
Додатоци држач за на ѕид

24550

ФЕН ADLER AD 2260

1099 ден со ДДВ
Интегриран прекинувач за контрола Поставки за брзина на воздухот: 2 Поставки за температура: 2 Функција: Cool-shot/Концентратор Рачка со преклопување Должина на ротирачки кабел: 170 cm Моќност на уредот: 1400-1600 W
803052

ФЕН CAMRY CR 2253

1499 ден со ДДВ
Моќност: 2000-2400 W Максимална моќност: 2600 W Напојување: 220-240 V Поставки за брзина: 2 Поставки за температура: 3 Копче Quick Cool Shot: брзо ладење Концентратор/Дифузeр Кука за закачување
803866

ФЕН CAMRY CR 2268

1499 ден со ДДВ
Моќност: 1800W/Напон: 220-240V Поставки за брзина: 2 Поставки за температура: 2 Копче Quick Cool Shot: брзо ладење Јонизатор/Термички осигурувач Концентратор/Дифузeр/Торба Кука за закачување/Рачка на преклопување Должина на кабел: 1,8 m
803867

ФЕН DYSON SUPERSONIC BLACK/NICKEL HD07

30099 ден со ДДВ
Номинална моќност: 1600 W Кука за закачување/Подлога 4 млазници за насочување на воздухот 4 прецизни нагодувања на топлината 3 прецизни нагодувања на брзината Технологија за заштита од топлина Магнетски додатоци Dyson за мазнење
802622

ФЕН DYSON SUPERSONIC BLACK/PURPLE HD03

30059 ден со ДДВ
Ултра брзо сушење
Направено во САД
Номинална моќ 1600W
4 прецизни нагодувања на топлината
3 прецизни нагодувања на брзината
Технологија за заштита од топлина
Магнетски додатоци Dyson за мазнење
800030

ФЕН DYSON SUPERSONIC BRIGHT NICKEL/COPPER HD07

34179 ден со ДДВ
Номинална моќност: 1600 W Кука за закачување/Подлога 5 млазници за насочување на воздухот 4 прецизни нагодувања на топлината 3 прецизни нагодувања на брзината Технологија за заштита од топлина Магнетски додатоци Dyson за мазнење
802630

ФЕН DYSON SUPERSONIC IRON/FUCHSIA HD07

30099 ден со ДДВ
Номинална моќност: 1600 W Кука за закачување/Подлога 4 млазници за насочување на воздухот 4 прецизни нагодувања на топлината 3 прецизни нагодувања на брзината Технологија за заштита од топлина Магнетски додатоци Dyson за мазнење
802623

ФЕН GORENJE HD 215 PR

2239 ден со ДДВ
Куќиште: Пластично
Тип на моторот: DC
мотор
Приклучна моќ: 2.200 W
Бучност: 74
dB(A)
Дополнителна нега со јонизатор

Копче за ладен воздух
Филтер кој се
отстранува
Moжност за закачување

21835

ФЕН MAX HD 16IR

790 ден со ДДВ
Моќност: 1600 W Температурни нивоа: 2 Број на брзини: 2 Усмерувач на воздух Заштита од прегревање Можност за преклопување Должина на кабел: 1,8 m Кука за закачување
802890

ФЕН MAX HD 22IR

990 ден со ДДВ
Моќност: 2200 W Температурни нивоа: 3 Број на брзини: 2 Усмерувач на воздух Заштита од прегревање Отстранлив капак за филтер Должина на кабел: 1,8 m Кука за закачување
802889

ФЕН MAX HD 6021

919 ден со ДДВ
Моќност: 2000 W Температурни нивоа: 2 Усмерувач на воздух Ладен воздух Кука за закчување
26383

ФЕН MAX HD 6022D

1129 ден со ДДВ
Максимална моќност: 2200 W Температурни нивоа: 2 Усмерувач на воздух Дифузер Ладен воздух Кука за закчување
802629

ФЕН MAX HD12DD

659 ден со ДДВ
Моќност: 1200 W
Ниво на температура: 2
Брзини: 2
Заштита од прегревање
Кука за закачување
Рачка за склопување
Должина на кабел: 1.65 m
800874

ФЕН MESKO MS 2249

1259 ден со ДДВ
Моќност 2300W Контролни Брзини 2
Температурни нивоа3 Функција ладен воздух
Отстранлив филтер за влез на воздух
Усмерувач (концентратор) Кука за закачување

24527

ФЕН MESKO MS 2250

1249 ден со ДДВ
Моќност 2100W Брзини 2 температури3 Ладен
воздух Насочувач Модерен дизајн Кука за
закачување

24562

ФЕН PHILIPS BHD 510/00

4489 ден со ДДВ
Контролни брзини: 2
Должина на приклучен кабел: 1.8 m
ThermoShield: врвна заштита од топлина
Функција за јонизација со 4 начини
Моќен проток на воздух: 2.300 W
Брзина на воздухот до 110 km/h
Концентратор на воздух: 11mm
Побрзо сушење со 20%
802155

ФЕН PHILIPS BHD003/00

1299 ден со ДДВ
Компактен ергономски дизајн за лесно ракување Моќност: 1400 W/Напојување: 220-240 V Број на работни брзини: 2 Должина на приклучен кабел: 1,8 m Рачка со преклопување за лесно складирање Тесен концентратор за фокусиран проток на воздух Кука за закачување
803561

ФЕН PHILIPS BHD272/00

3599 ден со ДДВ
Моќност: 2100 W - АС мотор
Број на брзини: 2 до 130km/h
Температурни нивоа: 3
Насочувач на воздух: 9 mm
Должина на кабел: 3 m
Јонизатор/Ладен воздух
Кука за закачување
802134