Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА AD 9608

789 ден со ДДВ
Кружен отстранувач на влакна Модерен дизајн Ергономска рачка Напојување: Адаптер-полнач Вклучува четка за чистење на главата Наменет за чистење туфки од ткаенини
облека
ќебиња
драпери...

АПАРАТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА AD 9609

599 ден со ДДВ
Напојување: вградена батерија, со вклучен адаптер за полнење Максимално време на полнење 8 часа Максимална моќност 3W Додаток четкичка за чистење Модерен дизајн/Ергономска рачка Прекинувач за off/on

АПАРАТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА AD 9616

629 ден со ДДВ
Модерен дизајн Ергономска рачка Напојување 1.5V: 2 батерии AA Вклучува четка за чистење на главата Отстранува упки од: ткаенини, облека, ќебиња, драпери

АПАРАТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА MS 9610

299 ден со ДДВ
Кружен отстранувач на влакна Напојување: батерии 2хАА Наменет за чистење туфки од ткаенини
облека
ќебиња
драпери...

АПАРАТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА SEVERIN CS 7976

699 ден со ДДВ
Напојување: на батерии Користи две батерии Кружен отстранувач на влакна Додатен дел за груби површини Модерен дизајн Ергономска рачка Прекинувач за off/on Наменет за чистење туфки од: ткаенини. облека, ќебиња, драпери…

ЧИСТАЧ ЗА ПРОЗОРЦИ SEVERIN SC 7141

1759 ден со ДДВ
Побрзо,полесно и поедноставно чистење на прозори Заштита од капење Без кабел за поголема флексибилност и полесно ракување Вклучена прскалка за оптимални резултати при чистењето:300ml Литиумска батерија: 1500mah Употреба при полна батерија:25мин. Кратко време на полнење:2,5часа приближно Темелно чистење на мазни површини како прозорци,огледала,стакло,пплочки Голем капацитет за чистење Лесно отстранување и брзо празнење на резервоарот за вода Полнење преку USB кабел кој што е вклучен во производот Тежина:480 g