Се прикажуваат 1–24 од 128 резултати

Прикажи 9 24 36

GARETT BEAUTY LIGHT IPL HAIR REMOVER

14390 ден со ДДВ
Моќност: 48 W
Работна површина: 3cm2
Pежими на прилагодување: 5
Регулација: Автоматска и рачна
Импулси-блесоци: 999.000
LCD дисплеј/AC адаптер 4A
Брза епилација за помалку од 15 минути
802288

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ADLER AD 2904

1095 ден со ДДВ
Прецизни ротирачки глави: 3
Систем за следење на профилот на лице
Работа на батерии
Индикатор за полнење
Време за полнење: 8 часа
Континуирана работа: 30 минути
Напон: 230 V
10353

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ADLER AD 2910

999 ден со ДДВ
Тример
Напон: 230V
Време на полнење: 8 часа
Време на работа: 60 min
Индикатор за полнење
Точен систем за бричење
Ултра тенок филтер
13549

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ADLER AD 93

1229 ден со ДДВ
Тример
Напон: 230V
Време на полнење: 8 часа
Време на работа: 60 min
Индикатор за полнење
Точен систем за бричење
Ултра тенок филтер microgroove
10354

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ PHILIPS PT 725-16

2995 ден со ДДВ
Подвижни глави: 3
Rабота со батерија: 45 min
Полнење: 8 часа
LI-ION Батерија
Можност за чистење со вода
12348

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ REMINGTON BHT 6250

2995 ден со ДДВ
Издржливост на батерија: 60 min
Додатоците се перат
Должина на сечење (мин.) 1.5mm
Должина на сечење (макс.) 12mm
Напојување (LOV) полнење
Eлектрично напојување
19365

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ ТРИМЕР ADLER AD 2922

1149 ден со ДДВ
Тример
Додатоци: 3
Батерија: Lithium Ion
Време на работа: 45 min
Полнење: преку USB
Вградена сијаличка
24803

АПАРАТ ЗА МЕЗОТЕРАПИЈА GARETT BEAUTY FRESH SKIN MESOTHERAPY DEVICE

3990 ден со ДДВ
Моќност: 2.5W
Волтажа на полнење: USB5V
Време на полнење на батерија: 90мин.
Капацитет на батерија: 450 mAh
Режими на работа 5
Сонични вибрации до 8000/мин.
EMS стимулации
Автоматски тајмер
802285

АПАРАТ ЗА ПИЛИНГ GARETT BEAUTY CAVITATION PEELING DEVICE SONIC SCRUB WHITE

3990 ден со ДДВ
Волтажа на полнење: 3.7V
Време на полнење на батерија до 120мин.
Капацитет на батерија: 550 mAh
Режими на работа: 4
Ултразвук и јонтофореза
EMS стимулации
Висока фреквенција на вибрации 28 kHz
Разлика по само неколку третмани

802284

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS HC3505/15

1799 ден со ДДВ
Ножеви од нерѓосувачки челик
Прецизност од 2mm/Должини од 0.5-23mm
Работи само со кабел/Поставки 13
Технологија TRIM-N-FLOW
Ширина на сечилото 41 mm
Напон 100 – 240 V
Додатоци: Чешел/Четка
800239

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS HC3510/15

1890 ден со ДДВ
Жичана употреба
Ширина на сечиво : 41 mm
13 поставки на должина
Самоостречки сечива
Пилагодлив чешел
Без потреба од подмачкување
800240

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ СО ТРИМЕР ADLER AD 2822

1559 ден со ДДВ
Глава/Ножеви: Нерѓосувачки челик
Должини на шишање: 24
Краток чешел: 3-15mm
Долг чешел: 18-30mm,
Отстранлиа глава за лесно чистење
Вградена NiMH батерија
Тример
17827

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ADLER AD 2802

999 ден со ДДВ
Прилагодување на должината 0.8,3,6,9mm
Отстранливо сечило од челик
Ексцентричен мотор со висока моќност
Систем за автоматско полнење
Можност за користење при полнење
Вградена висококвалитетна NiMH батерија
Показно светло за напојување
13080

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ADLER AD 2818

1275 ден со ДДВ
Глава/Ножеви: нерѓосувачки челик
Должини на шишање: 24
Краток чешел: 3-15mm
Долг чешел: 18-30mm
Апаратот може да се користи додека се полни
17826

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ ADLER AD 2825

779 ден со ДДВ
Моќност: 15W
Кабел: 1.9 m
Тивок мотор
Регулатор за должина
4 чешли: 3,6,9 и 12 mm
Сечило: нерѓосувачко сечило 45 mm
Додатоци: четка
ножици
масло
20894

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS HC7460/15

3170 ден со ДДВ
Мотор: Авто турбо/Со кабел и безжичен
Тип на батерија: Li-ion
Време на: Полнење: 1 час/Работа: 120мин.
Ширина на сечило од челик: 41mm
Број на поставки за должина: 60
Опсег на поставки за должина: 0,5 - 42mm
Прецизност(големина на чекори): 0.2/1mm
Функција на меморија/Додатоци: 3 чешли
802129

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ PHILIPS MG 3720/15

1800 ден со ДДВ
Мултистајлер 7 во 1/DualCut технологија:2
пати повеќе ножеви/Aлатки за брада и коса:
8/Челични самоостречки ножеви/LED
индикатор/Полнење: 16 часа/Безжична
работа 60мин/Батерија NiMh/Вклучени
додатоци: Tример за нос и уши/Чешел за
брада што се нагодува: 3-7 мм/2 чешли за
брада: 1-2 мм/1 чешел за коса: 9 мм
801483

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ SEVERIN HS 0704

1490 ден со ДДВ
Време на работа 45 min
Сечила Нерѓосувачки челик 35mm
Индикатор: On/Off
Додатоци 2
Регулатор за должина
4 чешли: 3,6,9 и 12 mm
Додатоци: четка
ножици
масло
4330

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ SEVERIN HS 0707

1190 ден со ДДВ
Апарат за потстрижување и бричење
Чешли 4: 3mm,6mm
9mm
13mm
Нерѓосувачки челични сечила
Прецизност од 1-1.6mm
Време на работа со батерија: 45 минути
12241

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ И БРИЧЕЊЕ SEVERIN HS 0702

1695 ден со ДДВ
Време на работа: 60 min
Сечила: Титаниум
Нерѓосувачки челик 30mm
Индикатор: On/Off
Регулатор за должина
4 чешли: 3,6,9 и 12 mm
Додатоци: четка
ножици
масло
4329

АПАРАТ ЗА ПОТШИШУВАЊЕ НА МИЛЕНИЧИЊА MESKO MS 2826

1919 ден со ДДВ
Сечила: Титаниум
Моќност: 35W
Тивок мотор: 60dB
Вртежи: 5800 min
4 чешли: 3,6,9 и 12 mm
Прстен за подесување димензии: 0.8-2mm
Време на работа: 90 min
24801