Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕПИЛАТОР BRAUN LS 5103 PINK

3799 ден со ДДВ
Тример
Вид на системот за бричење:Тример
заоблена глава
Начини на бричење: Сува
Чистење на единицата за бричење: Под проточна вода
Напојување на батерии AA
Ергономска рачка
копче вклучено/исклучено
Перење под вода: Само глава

ДЕПИЛАТОР BRAUN SE 1170 DELUX EVERSOFT

2999 ден со ДДВ
Систем за отстранување на влакна
Брзина: 1
Aдаптер од 12 волти
Четкичка за чистење
Боја: бела
Гаранција-2 години

ДЕПИЛАТОР BRAUN SE 3380 PINK L-B

4699 ден со ДДВ
Ролери за масажа
Систем со 20 пинцети
Персонализирање на брзината
Ракавица за ладење
Совети за SoftLift
четкичка за чистење на пинцетите
Гаранција-2 години

ДЕПИЛАТОР PHILIPS BRE 224/00

1999 ден со ДДВ
Ергономски дизајн Работа со кабел/Напон: 15V Број на брзини: 2 Број на дискови: 21 Дискови од нерѓосувачки челик Отстранлива глава која се мие Ги отстранува влакната 0.5mm од коренот

ДЕПИЛАТОР PHILIPS BRE 235/00

2599 ден со ДДВ
Ергономски дизајн Работа со кабел/Напон: 15V Додатоци: 1/Број на брзини: 2 Број на дискови: 21 Дискови од нерѓосувачки челик Отстранлива глава која се мие Ги отстранува влакната 0.5mm од коренот

ДЕПИЛАТОР PHILIPS BRE 255/00

2369 ден со ДДВ
Ергономски дизајн Работа со кабел/Напон: 15V Додатоци: 2/Број на брзини: 2 Број на дискови: 21 Вградено светло за поголема прегледност Дискови од нерѓосувачки челик Отстранлива глава која се мие Ги отстранува влакната 0.5mm од коренот