Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ LAICA BI FLUX F2M x 2

749 ден со ДДВ
5 фази на филтрација/ 2 филтери Bi-Flux Пре-филтрација: отстранува поголеми честички Ионска смеса: отстранува субстанци тешки метали Активен карбон: отстранува пестициди и хлор Ситен филтер: спречува испуштање на додатни честички Пост-филтер: за финална филтрација Употреба: 2 месеци, или 150 – 200 L вода
802710

ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ LAICA BI FLUX F3M x 3

1099 ден со ДДВ
5 фази на филтрација/ 3 филтери Bi-Flux Пре-филтрација: отстранува поголеми честички Ионска смеса: отстранува субстанци тешки метали Активен карбон: отстранува пестициди и хлор Ситен филтер: спречува испуштање на додатни честички Пост-филтер: за финална филтрација Употреба: 2 месеци, или 150 – 200 L вода
802711

ФИЛТЕР ЗА БОКАЛ LAICA BI FLUX FOM x 1

399 ден со ДДВ
5 фази на филтрација Пре-филтрација: отстранува поголеми честички Ионска смеса: отстранува субстанци тешки метали Активен карбон: отстранува пестициди и хлор Ситен филтер: спречува испуштање на додатни честички Пост-филтер: за финална филтрација Употреба: 2 месеци, или 150 - 200 L вода
802709