Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА LM-YL1-53BT

12109 ден со ДДВ
Апарат за топла/ладна вод Компресорски уред Напон: 220-240V/50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 7-10°С, 2.8Л на час Вода на собна температура Ладилен медиум: R134A eco Димензии: 320 х 285 х 915 мм
802615

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА LM-YL1-80B

13599 ден со ДДВ
Апарат за топла/ладна вода Компресорски уред Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,8Л на час Вода на собна температура ЕCO MODE- Програм за заштеда на ел.енергија УВ ЛЕД светлина/ЛЕД дисплеј Димензии: 330 х 320 х 960 мм
802616

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА MUHLER WD13

4290 ден со ДДВ
Апарат за греење и ладење вода Моќност на загревање: 420 W Температура: 90 °/Капацитет: 5,0 L/h Моќност на ладење: 65 W Температура: 15 °/Капацитет: 1,0 L/h Резервоар за вода од нерѓосувачки челик Вид на ладење: Електронски Материјал: Пласика и метал
803374