Се прикажуваат 1–24 од 262 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602-I

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Проток на воздух при издув: 460m/3h

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602-B

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Проток на воздух при издув: 460m/3h

АСПИРАТОР САМОСТОЕН MAX CKP 60-I

3990 ден со ДДВ
Самостоен аспиратор: MAX 60 cm Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Проток на воздух при издув: 400m/3h Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Куќиште : Инокс Мотори: 1

ВГРАДНА ПЛОЧА MAX HPG C6.0S

8690 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 60 cm Контрола на допир (TouchControl) Автоматска контрола на температурата Заштита од претекување/Заштита од деца Stop&Go (Пауза): Mаксимално сигурно готвење HiLight грејни зони: 2 дупли,2 единечни Сигнализација на преостаната топлина

ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605I

10990 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Програми: 5/Капацитет: 66L Дигитален тајмер: 3 функции Двојно застаклена врата Црни pop up копчиња: 2 Самочистење со пареа Димензии 60х60х60

ВГРАДНА РЕРНА MAX BIO 605BG

11390 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Програми: 5/Капацитет: 66L Дигитален тајмер: 3 функции Двојно застаклена врата Црни pop up копчиња: 2 Самочистење со пареа Димензии 60х60х60

ВГРАДЕН АСПИРАТОР НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ MAX CHS 602W

2790 ден со ДДВ
Телескопски аспиратор: MAX 60 cm Мотори: 2 Вентилатори: 2 Тип на осветлување: LED Алуминиумски филтер за маснотии: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимален проток на воздух при издув: 460m/3h

ВГРАДНА ПЛОЧА MAX HPG C3.0S

5990 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 30 cm Контрола на допир (TouchControl) Автоматска контрола на температурата Заштита од претекување/Заштита од деца Stop&Go (Пауза): Mаксимално сигурно готвење HiLight грејни зони: 1 дупли, 1 единечни Сигнализација на преостаната топлина

АСПИРАТОР МАX LUNA 6 HIP CК 60 Е

5290 ден со ДДВ
Мотор: 140W двојно-турбински заштитен хипер мотор; Механичка контролна табла со 3 брзини; On/ Off пилот сијаличка; 2 х 40W лампи; Капацитет: 800 m3/h; Притисок: 360 Pa; Ниво на шум: 54 dBA; 2 филтри со активен јаглен; Ширина: 60 сантиметри; Материјал: нер'ѓосувачки челик; Боја: инокс

АСПИРАТОР МАX МIRАGЕ 9 S 900

7995 ден со ДДВ
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Електронска контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W халогени лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 90cm
Материјал: нерѓосувачки челик во комбинација со закосено стакло нагоре
Опција: без стакло

АСПИРАТОР MAX 3262 E

3690 ден со ДДВ
Мотор: 2x90W
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
1 х 28W лампа
Капацитет: 460 m3/h
Двокасетен филтер
Ширина: 60cm
Материјал: нерѓосувачки челик
Боја:инокс

АСПИРАТОР МАX АNG 600 BLACK

6999 ден со ДДВ
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2

АСПИРАТОР МАX АNG 600 Е

6990 ден со ДДВ
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 60cm
Материјал: нерѓосувачки челик во комбинација со стакло
ГРАТИС 90см прозирно стакло

АСПИРАТОР BEKO CTB 6407 X

3959 ден со ДДВ
60 cm телескопски модел 375 m3/h вмукувачка моќ 3 нивоа на моќност Алуминиумски филтри Ниво на бучава:49-57-63 dB INOX

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 AS-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

10990 ден со ДДВ
Број на филтри: 1 Број на мотори: 1 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Број на степени: 4 Тип на осветлување: LED Проток на воздух при издув: 647 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 ES-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

5390 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 534 x 208 x 300 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHP 623 E 13 X

7990 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на филтри: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 600 x 310 x 305 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DF 6116 E

5490 ден со ДДВ
Број на мотори: 2 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66x39x25 cm Проток на воздух при издув: 550 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DК 63 CLI

12595 ден со ДДВ
Сила на осветлување: 40 W Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии Број на мотори: 1

АСПИРАТОР GORENJE DТ 6 SЅ2W

16949 ден со ДДВ
Механичко управување Халогенско осветлување: 2 x 20 W Број на степени на вентилаторот: 3 Пречник на одводното црево: 15 cm Број на филтри: 2 Јачина на моторот: 200 W Димензии: 60 x 43

АСПИРАТОР GORENJE TH 60 Е3 X

4390 ден со ДДВ
Материјал на куќиште: Алуминиум и стакло Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Димензии(ШxВxД): 600 x 170 x 306 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 350 m3,/h

АСПИРАТОР GORENJE TH 60 Е3W

3899 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66.2x24.5x37 cm Проток на воздух при издув: 350 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHC 63 CLI

13990 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Асинхрон мотор со кондензатор Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Проток на воздух при издув: 650 m³/h Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm

АСПИРАТОР GORENJE WHI 641E6HGW

14995 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 63 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 60x38x33.5 cm Проток на воздух при издув: 608 m³/h