Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЛИНСКИ ШПОРЕТ FERRE C 6340G-W

8995 ден со ДДВ
Плински Шпорет Горилници: 4 Рерна на Плин Функции за рерната: 3 Копчиња за регулација: 6 Електронско палење на горилниците Капацитет на рерна: 63l

ПЛИНСКИ ШПОРЕТ RGLUX C 6340G

10999 ден со ДДВ
Плински Шпорет
Горилници: 4
Рерна на Плин
Функции за рерната: 3
Копчиња за регулација: 6
Електронско палење на горилниците
Тепсија: 1
Решетка: 1
Капацитет на рерна: 63л
Боја: Бела

ПЛИНСКИ ШПОРЕТ RGLUX C 6340G-BROWN

10490 ден со ДДВ
Плински Шпорет
Горилници: 4
Рерна на Плин
Функции за рерната: 3
Копчиња за регулација: 6
Електронско палење на горилниците
Тепсија: 1
Решетка: 1
Капацитет на рерна: 63л
Боја: Кафена

ПЛИНСКИ ШПОРЕТ RGLUX C 6340G-INOKS

10495 ден со ДДВ
Плински Шпорет
Горилници: 4
Рерна на Плин
Функции за рерната: 3
Копчиња за регулација: 6
Електронско палење на горилниците
Тепсија: 1
Решетка: 1
Капацитет на рерна: 63л
Боја: Инокс