Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕНТИЛАТОР BREEZE DF-001A 16

1650 ден со ДДВ
Напон: 220-240V
Mоќност: 35W
Висина: 30 cm
Дијаметар: 43 cm
Број на брзини: 3
Функција на осцилација
Должина на кабелот: 1.6m
801779

ВЕНТИЛАТОР FABBYGO FS 40-15

1799 ден со ДДВ
Моќност: 45 W
Напон: 220-240V/50Hz
Број на брзини: 3
Ротација: 90 °C
Материјал: метал/пластика/гума
801735

ВЕНТИЛАТОР RG LUX 16″ 9155

1490 ден со ДДВ
Вентилатор индустриски 16”
Пластична перка
Моќност: 40 W
Број на брзини: 3
Прилагодлива висина
Четири ногарки
801826

ВЕНТИЛАТОР VIVAX CORDYS CVE 31T

1499 ден со ДДВ
Моќност: 40 W
Висина: 50 cm
Дијаметар: 30 cm
Број на брзини: 3
Со осцилација
Контролна плоча: Механичка
801733

ВЕНТИЛАТОР ИНДУСТРИСКИ 18″ 6072

1990 ден со ДДВ
Вентилатор индустриски 18”
Метална перка
Моќност: 60 W
Број на брзини: 3
Прилагодлива висина
Кружна подлога
Димензии: 62 x 52 x 17 см
20183

ВЕНТИЛАТОР МESKO MS 7311

2699 ден со ДДВ
Номинална/Максимална моќност: 45W/90W
Режими на работа: 3
Проток на воздух: 38 m3/min.
Хоризонтална осцилација од 76°C
Прилагодлив агол 26°/Дијаметар 40cm-16”
Прилагодлива висина: 102-125cm
Напон: 220-240V/Ниво на бучава: 53 dB
801470