Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД ELIBAS BEIGE

2499 ден со ДДВ
Детско седиште за велосипед ELIBAS BEIGE
Детското седиште ELIBAS BEIGE е наменето за деца на возраст од 3 до 6 години,
но не потешки од 22 килограми. Ова седиште се монтира на задната рамка
од велосипедот со дијаметар помеѓу 30 и 40mm
преку пластични
и галванизиран челик отпорен на удар и сето тоа со цел да му даде сигурност
и безбедност на вашето дете. Седиштето има и воздушно перниче кое
го спречува потењето на вашето дете во топлите денови

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД ELIBAS BLUE

2500 ден со ДДВ
Детско седиште за велосипед ELIBAS BLUE
Детското седиште ELIBAS BLUE е наменето за деца на возраст од 3 до 6 години,
но не потешки од 22 килограми. Ова седиште се монтира на задната рамка
од велосипедот со дијаметар помеѓу 30 и 40mm
преку пластични
и галванизиран челик отпорен на удар и сето тоа со цел да му даде сигурност
и безбедност на вашето дете. Седиштето има и воздушно перниче кое го
спречува потењето на вашето дете во топлите денови

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД ELIBAS GREY DARK

2499 ден со ДДВ
Детско седиште за велосипед BINGO DARK GREY
Детското седиште BINGO DARK GREY е наменето за деца на возраст од 3 до 6 години
но не потешки од 22 килограми. Ова седиште се монтира на задната рамка
од велосипедот со дијаметар помеѓу 30 и 40mm
преку пластични
и галванизиран челик отпорен на удар и сето тоа со цел да му даде сигурност
и безбедност на вашето дете. Седиштето има и воздушно перниче кое го спречува
потењето на вашето дете во топлите денови

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД KIKI BLUE

2490 ден со ДДВ
Детско седиште за велосипед KIKI BLUE
Детското седиште KIKI BLUE се монтира на предната рамка од велосипедот
со дијаметар помеѓу 22 и 30mm. Овој производ е наменет за деца
на возраст од 9 месеци до 3 години
но не потешки од 15 килограми

ДЕТСКО СЕДИШТЕ ЗА ВЕЛОСИПЕД KIKI SIVO

2490 ден со ДДВ
Детско седиште за велосипед KIKI Детското седиште KIKI BLUE се монтира на предната рамка од велосипедот
со дијаметар помеѓу 22 и 30mm. Овој производ е наменет за деца
на возраст од 9 месеци до 3 години
но не потешки од 15 килограми