Се прикажуваат сите 16 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN 24310

18999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+ Број на комплети: 13 Број на програми: 4 Број на температури: 4 Одложен старт: 24h Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN 26420

20999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 14 Број на програми: 6 Број на температури: 6+1 Одложен старт: 24h Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN 48532

28499 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 15 Број на програми: 8 LED дисплеј/Одложен старт: 24h AquaStop: Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN28424

22999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 14 Број на програми: 8 Број на температури: 6 Одложен старт: 24h Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 561D10

24990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive Број на комплети: 11 Aвтоматско отворање на вратата Функција Speedwash: 4 дополнителни програми Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШхВхД): 448x815x550 mm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 631E60

23490 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+ Број на комплети: 13 Светлосен индикатор Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 596×817×556mm Температура на миење (°C) 70/60/55/35 Функција Speedwash (4 дополнителни програми)

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 671C60

29990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: ИНВЕРТЕР (PowerDrive) Број на комплети: 16 Aвтоматско отворање на вратата Температура на миење (°C) 70/65/55/45/35 Димензии (ШхВхД): 596x817x556 mm Заштита од прелевање: Целосен AquaStop

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 672C60

35490 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: INVERTER PowerDrive Број на комплети: 16 Самочистечки филтер ЛЕД индикатор Меморирање на сопствени програми Димензии (ШxВxД): 600x820x570 mm Заштита од прелевање: Total AquaStop

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV520E15

19990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Број на комплети: 9 Број на програми: 5 Број на корпи: 2 Температура на миење: 65/60/45/35 °C Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШхВхД): 448x815x550 mm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV620E10

22999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++ Капацитет на сетови: 14 Број на програми: 5 Број на температури: 3 до 60°C Индикатор со звучен сигнал Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 598x815x550 mm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV661D60

28990 ден со ДДВ
Стандардни сетови: 16 Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Меморирање на сопствени програми Брза интензивна програма: (QuickIntensive) Автоматскa програмa: SpeedWash Самочистечки филтер Автоматско отворање на вратата (TotalDry) Димензии (ШxВxД): 59,6×81,7×55,6cm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VIVAX DWB 451052B

15499 ден со ДДВ
Капацитет: 10 комплети Број на програми: 5 Одложен старт 3/6/9h Целосен Aqua-Stop Заштита од протекување Индикатор за завршена програма Димензии (ШxВxД): 450 x 815 x 570 mm

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 6644 E

16999 ден со ДДВ
Број на комплети: 13 комплети Број на програми: 6 програми Број на температури: 4 Температури: 40, 50, 65, 70°C Димензии (ШxВxД): 598 x 820 x 550 mm Стартно одложување 3ч / 6ч / 9ч Бучава: 49 dB

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 6541

16499 ден со ДДВ
Енергетска класа А + Капацитет: 12 комплети Број на програми: 5 Бучава: 54 dB ЕКО брза програма: 30мин Заштита од прелевање Димензии: 81.5x59x55 cm

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 4641E

18390 ден со ДДВ
Капацитет: 10 комплети Број на програми: 6 Број на температури: 4 ЕКО брза програма: 30 мин. Заштита од прелевање Одложен почеток: 1 - 19 часа Димензии (ШxВxД): 448x820x550 mm

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 6541 E

15999 ден со ДДВ
Капацитет: 12 комплети Број на програми: 5 Температури: 40, 50, 65 °C Заштита од протекување Бучава: 54 dB Индикатор Димензии: 598 x 820 x 550 mm