Се прикажуваат сите 22 резултати

Прикажи 9 24 36

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ADLER AD 4054G

2099 ден со ДДВ
Моќност: 250W
Два сада за блендирање
Капацитет на секој сад (чаша) поединачно 600мл
Чашите се со капак погодни за патување
Сечило од нерѓосувачки чел

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ADLER AD 4054O

2099 ден со ДДВ
Моќност: 250W
Два сада за блендирање
Капацитет на секој сад (чаша) поединачно 600мл
Чашите се со капак погодни за патување
Сечило од нерѓосувачки челик
Со безбедносен прекинувач

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ADLER AD 4054R

1399 ден со ДДВ
Моќност:250W
Два сада за блендирање
Капацитет на секој сад (чаша) поединeчно:600ml
Чашите се со капак погодни за патување
Сечило од нерѓосувачки челик
Безбедносен прекинувач

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ADLER AD 4057

2039 ден со ДДВ
Моќност:450W Капацитет:1,5l Брзини:4 Пулс функција Сад од квалитетна пластика Сечила од нерѓосувачки челик

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ADLER AD 4063

2699 ден со ДДВ
Моќност: 500W
Стаклен бокал
Капацитет на бокал:1,5l
Брзини:2
Пулс функција
Функција за дробење на мраз
Нож од нерѓосувачки челик
Нето тежина:3.58kg
Димензии:32,5x19x26,5sm

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ ADLER AD 4070

2639 ден со ДДВ
5 нивоа на брзина Функција „Пулс“ Удобен стаклен бокал Капацитет: 1,5 l Сечило од нерѓосувачки челик Моќност: 600 W Максимална моќност: 800

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ BOSCH MMB21POR

4199 ден со ДДВ
Моќност:500W
Брзини:2
Капацитет на садот:2.4l
Сад:високо квалитетна пластика со мерна скала на самиот сад
Отвор на капакот за полесно додавање на состојки додека блендерот работи
Пулс функција
Можност за кршење на мраз
Ергономски дизајн со рачка за полесна употреба
Должина на кабел:0,90sm
Гумени ногарки
Едноставен за чистење,
,

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ CAMRY CR 4050

2639 ден со ДДВ
Моќност:500W
Капацитет на бокал:1,5l
Брзини:2
Пулс функција
Стаклен бокал
Можност за дробење на мраз
Сечило:нерѓосувачки челик

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ CAMRY CR 4058

2999 ден со ДДВ
Моќност:500W
Брзини:2
Пулс функција
Четиристрано сечило од нерѓосувачки челик
Стаклен бокал
Капацитет на стаклен бокал:1,5l
Додаток:пластична мерна чаша 60ml
Можност за дробење на мраз
BPA free
Нож од нерѓосувачки челик

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ CAMRY CR 4069

2359 ден со ДДВ
Моќност:500W
Капацитет на чашите:600/470ml
Материјал на чашите:високо квалитетна пластика(bpa free)
Додаток на чашите за пиење
Лесен за чистење
Нож од нерѓосувачки челик
Боја:зелена

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ GORENJE B 501 LBW

2690 ден со ДДВ
Моќност: 500 W AC мотор Број на брзини: 2 Волумен на садот: 1,5 l Тивка работа (SilentPower)

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ GORENJE BN 1000 W

4590 ден со ДДВ
Број на вртежи: 20.000 Нож со шест сечила Број на брзини: 2 Дополнителен сад On/off копче

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ MAX JB 7021

1589 ден со ДДВ
Моќност: 600w Пластичен сад со капацитет од 1.2л Нелизгачки ногарки Сечила од нерѓосувачки челик Сечила за дробење мраз

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ PHILIPS HP 2860

2290 ден со ДДВ
Моќност:220W
Kапацитет на сад:400ml
Две мали чаши со капацитет од по 200 ml
Една мелница за суви состојки
Една мелница за влажни состојки
Нелизгачки ногарки
Сечила од нерѓосувачки челик
Складирање на кабел
Отстранлив сад за чување на храна,

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ RUSSELL HOBBS 21350 56

2790 ден со ДДВ
Моќност:300W
Брзини:2
Сечило:нерѓосувачки челик Додатоци:2 сада со поклопци
Капацитет на секој сад:600ml
Додатоци безбедни за перење во машина
Гумени ногарки за подобра стабилност
Боја: бело-зелена

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ RUSSELL HOBBS 22250 56

2890 ден со ДДВ
Моќност:500W
Брзини:2
Пулс функција
Капацитет на садот:1.5l
Отвор за додавање состојки при блендирање Сечило:двострано изработено од нерѓосувачки челик Гумени ногарки Простор за намотување на кабел Боја:бела

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ SEVERIN SM 3707

2490 ден со ДДВ
Моќност: 600 W Вртежи во минута: 24.000 rpm Нивоа на брзина: 2 Отстранлив сад од Тритан (без БПА) Дополнително подесување на пулсот Интегрирана мерна чаша Ножот од не'рѓосувачки челик

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ SEVERIN SM 3710

5199 ден со ДДВ
Моќност: 1000W Програми: 2 Отстранлив стаклен сад: 1.5 L Брзина на вртежи: 20000 rpm во минута Контрола на брзината SoftTouch за оптимално држење 6 сечила од нерѓосувачки челик Безбедносен прекинувач

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ SEVERIN SM 3718

2699 ден со ДДВ
Моќност: 550W Брзини: 2 Капацитет на блендерот: 1.5 L Отстранлива стаклена мерна чаша Нож од нерѓосувачки челик Куќиште: Пластично Пулс функција

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ SEVERIN SM 3735

1519 ден со ДДВ
Моќност:300W
Една брзина
Пулс функција
Вртежи:20000min.
Два сада за блендирање
Капацитет на чашите:600ml
Чашите се со капак погодни за патување
Можат да се перат во машина за садови
Куќиште:пластично
Сечило:нерѓосувачки челик
Чаши изработени од tritan (Bisphenol-A free)
Безбедносен отвор
Нелизгави ногари
Складирање на кабел
Безбедносен прекинувач

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ VOX TM 6105

1949 ден со ДДВ
Моќност:500W
Брзини:5 Пулс функција
Капацитет на сад:1,6l
Систем за сигурносно заклучување
Стаклен сад:за блендирање тврдо овошје,зеленчук и лед)
Сигурносно заклучување
Едноставно чистење:сите делови се перат во машина за перење на садови
Гумирани ногарки (без лизгање)
Компактен и лесен
Бoja:црна,

МУЛТИ БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ SEVERIN SM 3737

3699 ден со ДДВ
Функција 2-во-1 и интуитивно ракување Погоден за смути „to go“ и дробење мраз Моќност: 500 W Брзини: 2 ; Пулс функција Вртежи: 22000 min. Капацитет на стаклен сад: 1 l Капацитет на пластична чаша: 600 ml