Се прикажува 21 резултат

Прикажи 9 24 36

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 301

919 ден со ДДВ
Моќност 700W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Прави четири триаголник сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Термостат-контрола на процесот на печење
Можност да се чува во исправена положба
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 3015

799 ден со ДДВ
Моќност 750W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Големина за два сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Не лизгави ногарки
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 3020 R

1179 ден со ДДВ
Моќност 750W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Прави четири триаголник сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Термостат-контрола на процесот на печење
Можност да се чува во исправена положба
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ ADLER AD 3040 5 ВО 1

2879 ден со ДДВ
Мултифункционален уред за печење 5 во 1 5 отстранливи потпорни плочи од нерѓосувачки челик Нелепливи обложени плочи Заштита од прегревање Моќност: 800W МАКС Моќност: 1200W 220-240V ~50/60Hz

ТОСТЕР СЕНДВИЧ CAMRY CR 3023

1999 ден со ДДВ
Моќност 1500W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Прави осум триаголник сендвичи
Куќиште отпорно на топлина
Термостат-контрола на процесот на печење
Можност да се чува во исправена положба
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа

ТОСТЕР СЕНДВИЧ CAMRY CR 3024

2319 ден со ДДВ
Моќност:700W
Три различни видови на плочи за: 1. Тост
2. Вафли
3. Клуб сендвич
Куќиштето е отпорно на топлина
Нелепливи грил плочи
Лесен за чистење
Пилот светлина и индикатор подготвен за употреба
Гумени ногарки
Термостат
Можност за вертикално складирање
за заштеда на простор

ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE KR 1800 E PRO

6490 ден со ДДВ
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
Прилагодување на висината
Температурни нивоа: 4
Број на нивоа на печење: 4
Отворено - затворено
Индикатор за температура
Регулирање на температурата
Црвен индикатор за работа
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Сад за маснотии
Рачка за носење
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 1.800 W
Куќиште: Не'рѓосувачки челик
Ширина на зоната за печење: 32 cm
Длабочина на зоната за печење: 24 cm
Должина на приклучен кабел: 0,8 m

ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 701 GCB

1490 ден со ДДВ
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Фиксна грил плоча
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Рачка за носење
Сигурносно затварање
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Ширина на зоната за печење: 20 cm
Длабочина на зоната за печење: 10 cm
Должина на приклучен кабел: 0,7 m

ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 701 GCW

1390 ден со ДДВ
Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Ребраста плоча за печење
Фиксна грил плоча
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Рачка за носење
Сигурносно затварање
Ладни рачки
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Ширина на зоната за печење: 20 cm
Длабочина на зоната за печење: 10 cm
Должина на приклучен кабел: 0,7 m

ТОСТЕР СЕНДВИЧ LIDER LT-44

1499 ден со ДДВ

Моќност: 2000W
Прилагодлив термостат
Светилка за вклучено и спремно за работа
Рачки отпорни на топлинa
Нелепливи грил плочи
Се отвора до 180⁰ - како отворена скара
Променлив зглоб: вертикалниот простор помеѓу горната и долната плоча
Отстранливи плочи
Димензија на плочите: 243x340mm
Нето тежина: 4,10kg

ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX ST 204

1049 ден со ДДВ
Моќност: 700W Автоматски термостат Индикатор за подготвеност Рачка отпорна на топлина Капак со сигурносна брава Грил плочи: Керамички нелепливи

ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX ST 210

1049 ден со ДДВ
Моќност: 700W Автоматски термостат Индикатор за подготвеност Рачка отпорна на топлина Капак со сигурносна брава Керамички грил плочи

ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX ST 300

989 ден со ДДВ
Моќност: 700w Нелепливи грил плочи лесни за чистење Рачкa отпорнa на топлина Светилка за вклучено и спремно за работа Автоматски термостат

ТОСТЕР СЕНДВИЧ MESKO MS 3032

839 ден со ДДВ
Моќност:850W
Куќиште отпорно на топлина
Нелепливи грил плочи
Tермостатот
Пилот светлина и индикатор подготвен за употреба
Контрола на температура
Гумени ногарки

ТОСТЕР СЕНДВИЧ MESKO MS 3035

1999 ден со ДДВ
Моќност: 1280W
Топлинско изолирано куќиште од нерѓосувачки челик
Нелепливи плочи исклучително лесни за чистење
Отварање на плочите 180 степени
Автоматска контрола на температурата
Teрмички изолирани рачки
Светлосни сигнали
Систем за заклучување
Димензија: 30х21cm

ТОСТЕР СЕНДВИЧ RUSSELL HOBBS 17936 56

1390 ден со ДДВ
Moќност: 700W
Боја: inox
Нелепливи плочи лесни за чистење
Светлосен индикатор
Рачка која е ладна на допир
Гумирани ногарки
Можност за заклучување

ТОСТЕР СЕНДВИЧ SEVERIN KG 2389

4890 ден со ДДВ
Моќност: 1800W
Куќиште отпорно на топлина
Нелепливи грил плочи
Димензии на плочите:33x24cm
Контрола на температура
Можност да се користи ккао скара
плочите се отвараат за 180 степени
Сад за маснотии
Лесен за чистење
Отстранливи плочи за полесно чистење
Пилот светлина и индикатор подготвен за употреба
Гумени ногарки

ТОСТЕР СЕНДВИЧ SEVERIN KG 2392

5990 ден со ДДВ
Моќност: 1.800 W Димензии на плоча: 27x24 cm Контрола на температура Се отвора 180 степени 2 комплети: ребрасти и рамни плочи Плочи за скара со нелепливи облоги Уред за заклучување за гратинирање

ТОСТЕР СЕНДВИЧ SEVERIN SA 2968

2299 ден со ДДВ
Моќност: 1000W
Функција 3-во-1
3 различни плочи кои се менуваат
за сендвич,скара и вафли
Куќиште отпорно на топина
со панел од нерѓосувачки челик
Нелепливи плочи
лесни за чистење
Пилот светло во мирување
Индикатор за спремност за употреба
Топлински изолирана рачка со клип за заклучување
Димензија на тостерот:23x23x9.1cm
Тежина: 2,1Kg

ТОСТЕР СЕНДВИЧ SEVERIN SA 2969

1199 ден со ДДВ
Моќност: 600W
Куќиште отпорно на топина
Нелепливи плочи
лесни за чистење
Пилот светло
Топлинско изолирана рачка со механизам за заклучување
Се складира ви вертикална положба за заштеда на простор
Кабел за складирање
Димензија: 22x24x8,7cm
Тежина: 1,2Kg

ТОСТЕР СЕНДВИЧ SEVERIN SA 2971

999 ден со ДДВ
Моќност: 600W
Нелепливи плочи за полесно чистење
Термостат за одржување на оптималната температура за печење
Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа
Куќиште отпорно на топлина
Можност да се чува во исправена положба
Лесно за чистење
Складирање на кабeлот