Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР BOSCH TR 1100 24V БАКАРЕН ГРЕАЧ

19990 ден со ДДВ
Проток на вода: 7-13 l/min Температура на вода: 38-60°C Притисок на вода: 0.9bar Бакарни цевки Јачина: 14-21 KW Надворешен термостат

ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР BOSCH TR 5000 15-18EB ЕЛЕКТРОНСКИ

18490 ден со ДДВ
Проток на вода: 5-9 l/min Температура на вода: 38-60°C Притисок на вода: 0.25bar Јачина: 15-18 KW CLICKFIX plus: брза и лесна инсталација Надворешен термостат

ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР BOSCH TR 7000 15-18DESOB ЕЛЕКТРОНСКИ СО ДИСПЛЕЈ

21490 ден со ДДВ
Проток на вода: 5-9 l/min Температура на вода: 38-60°C Притисок на вода: 0.25bar Можност за приклучување на солар Јачина: 15-18 KW LCD екран Надворешен термостат

ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР BOSCH TR4000 5 ET

8990 ден со ДДВ
Проток на вода: 2.4L/min Температура на вода: 38°C Притисок на вода: 0.25 бари Јачина: 4.5 KW Oсигурач: 20 А монофазен Заштеда на вода и енергија до 30% Компактен дизајн: длабочина од само 9cm

ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР BOSCH TR7000 21-24 DESOB

21990 ден со ДДВ
Проток на вода: 7.2-13.2 l/min Температура на вода: 30-60°C Можност за приклучување на солар Догревање oд солар до: 55°C Притисок на вода: 0.25 бари Јачина: 21-24 KW CLICKFIX plus: брза и лесна инсталација

ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР BOSCH TR8500 15/18 DESOB

22990 ден со ДДВ
Проток на вода: 5.4-9.9 L/min Температура на вода: 30-60°C Можност за приклучување на солар Догревање oд солар до: 55°C Притисок на вода: 0.25 бари Јачина: 15-18 KW CLICKFIX plus: брза и лесна инсталација

ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР DHC 8 8.8

9490 ден со ДДВ
Проток на вода: 4-6 l/min Температура на водата до 32°C Притисок на вода: 10bar Хидраулично управуван Јачина: 8.8 KW Бакарен грејач Димензии (ВхШхД): 362x200x105 mm