Се прикажуваат 1–24 од 28 резултати

Прикажи 9 24 36

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO B3WF U 7744 WB

Original price was: 28999 ден.Current price is: 25999 ден. со ДДВ
ProSmart Inverter мотор Капацитет: 7 kg/Програми: 15 Вртежи: 1400 min Дигитален дисплеј Функција на пареа/Fast+ Заштита од прелевање Поврзување: Bluetooth Димензии (ШхВхД): 60 x 84 x 49.6 cm
803120

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WTV 8712 XW

Original price was: 21999 ден.Current price is: 19999 ден. со ДДВ
ProSmart инвертер мотор Капацитет на перење: 8 kg Вртежи: 1400 rpm./min Број на програми: 15 AquaWave drum технологија Child Lock/Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 60 x 84 x 59 cm
802754

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE 6636C XA

16999 ден со ДДВ
ProSmart Inverter мотор Капацитет на перење: 6 kg Вртежи: 1200 врт./min Број на програми: 15 Дигитален дисплеј AquaWave drum технологија Поврзување Bluetooth Димензии (ШхВхД): 60 x 84.5 x 44 cm
803642

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE7512XAW

Original price was: 19999 ден.Current price is: 17999 ден. со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Дисплеј: ЛЕД дисплеј Технологија на пареа Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 60x84x49 cm
801688

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ FAVORIT L7101N

14990 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7kg Брзина на вртежи: 1.000 rpm Зафатнина на барабанот: 45 l Број на програми 15 Брза програма: 15 min 30° C Одложен почеток/Сензори Заштита од прелевање Димензии (Ш×В×Д): 597 × 845 × 540 mm
803957

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ FAVORIT W7122N BLDC

19999 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР МОТОР Капацитет за: перење 7kg Брзина на вртежи: 1.200 rpm Зафатнина на барабанот: 49 l Брза програма: 15 min 30° C LCD дисплеј/Одложен почеток Заштита од прелевање/Сензори Димензии (Ш×В×Д): 605 × 845 × 541 mm
803960

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI 14 AS

33999 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive ЛЕД дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Број на програми: 16/Функција на пареа Капацитет за перење: 10 kg Број на вртежи: 1400 rpm Одложен почеток/Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600x850x610 mm
803186

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI 74 AS

23990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: Инвертер PowerDrive Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 16 Функција на пареа Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm
801934

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI84AS

25990 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: Инвертер PowerDrive Капацитет за перење: 8 kg Број на програми: 16 Број на вртежи: 1400 rpm Заклучување/Звучен сигнал/ЛЕД дисплеј Заштита од прелевање/Функција на пареа Димензии (ШхВхД): 60х85х54.5 cm
802061

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI94ADS

29999 ден со ДДВ
Мотор: Инвертер PowerDrive Капацитет за перење: 9 kg Број на програми: 16 Број на вртежи: 1400 rpm Заклучување/Звучен сигнал/ЛЕД дисплеј Заштита од прелевање/Функција на пареа Димензии (ШхВхД): 60х85х61 cm
802062

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHPI62SCS

16199 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор Капацитет за перење: 6 kg Број на програми: 15 Брзина на вртежи: 1.200 rpm Тип на екран: LED дисплеj Одложен почеток до 24 часа Димензии (ШхВхД): 59.5 x 84.5 x 45 cm
802379

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHVB 60 SES

13990 ден со ДДВ
Kапацитет: 6 kg/Вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15/Старт-Пауза Ладно перење 15°C/Функција на пареа Заштита од прелевање Сигурносно заклучување Сензор за ниво на вода Димензии (ВхШхД): 850 х 595 х 460 mm
804167

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHVB 72 SDS (BF)

14990 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на програми: 15 Број на вртежи: 1200 rpm Функција пареа: SteamTech Заштита од прелевање ЛЕД дисплеј/Одложен почеток Димензии (ШхВхД): 595 х 850 х 460 mm
803587

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI 82 BS

23990 ден со ДДВ
Мотор: ИНВЕРТЕР (PowerDrive) Капацитет: 8 kg Брзина на вртежи: 1.200 rpm Број на програми: 16 Звучен сигнал/Сензори/ЛЕД дисплеј SteamTech генератор на пареа Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm
800487

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI74A

20999 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive ЛЕД дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Број на програми: 16/Брзо 20-минути Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Старт-Пауза/Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600x850x545 mm
803267

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ KONCAR PR106ATO

15580 ден со ДДВ
Kапацитет: 6 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Копче за Старт-Пауза Максимална температура: 90 °C Индикатор/Сигнализација/Сензор за пена Димензии (ВхШхД): 845 х 597 х 497 mm
803916

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ KONCAR PR107 AT01 7/1000

15700 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Температури °C: 20-30-40-60-90 Одложен почеток/Старт-Пауза LCD дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Димензии (ШхВхД): 597 x 845 x 497 mm
803764

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW 80T4540AE1LE

28999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+++ DIGITAL INVERTER мотор-10 год.гаранција Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 14 Технологија на пареа/Само дијагностика LЕD панел дисплеј/Тајмер/Заштита од деца Димензии (ШхВхД): 60x85x55 cm
801601

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW 90T4540AE1LE

Original price was: 30999 ден.Current price is: 28999 ден. со ДДВ
Енергетска класа: А+++ 
INVERTER мотор-10 год.гаранција
Капацитет: 9 kg/Дијамантски барабан
Вртежи: 1400 rpm/Програми: 14
Технологија на пареа/Само дијагностика
LCD дисплеј/Тајмер/Заштита од деца
Димензии (ШхВхД): 60x85x55 cm
801243

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW 90T534DAE1S7

31999 ден со ДДВ
Мотор: Дигитален ИНВЕРТЕР
Капацитет за перење: 9 kg
Број на вртежи: 1400 rpm
Број на програми: 22
Вградено WiFi/Заклучување на врата
Eco Bubble: Перење со активна пена
Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
802339

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW70T4040EE1LE

21999 ден со ДДВ
Енергетска класа:А+++ Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 12 LCD дисплеј/Child Lock/Тајмер Eco Bubble: Перење со активна пена Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
801549

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW80CGC0EDAELE

Original price was: 27290 ден.Current price is: 24990 ден. со ДДВ
Дигитален ИНВЕРТЕР мотор Капацитет за перење: 8 kg Вртежи: 1400 rpm/Програми: 14 LЕD Дисплеј/Вградено WiFi Керамички грејач//Child lock Ecobubble технологија/Smart дијагностика Димензии (ШхВхД): 600 x 850 x 550 mm
803856

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW80T4020EE1LE

Original price was: 22999 ден.Current price is: 21499 ден. со ДДВ
Eнергетска класа: А+++ Мотор: Дигитален ИНВЕРТЕР Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1200 rpm Број на програми: 12 LCD Дисплеј/Тајмер/Child lock Smart Check дијагностика Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
800053

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW80T534DAE1S7

29999 ден со ДДВ
Мотор: Дигитален ИНВЕРТЕР Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 21 Вградено WiFi/Заклучување на врата Eco Bubble: Перење со активна пена Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
801550