Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

СКАЛА BLIST 3+1

1990 ден со ДДВ
Модел:3+1
Висина:0,89m
Средна висина на дофат:3m
Материјал:алуминиум
307

СКАЛА BLIST 5+1

2590 ден со ДДВ
Модел:5+1
Висина:1,33m
Средна висина на дофат:3,40m
Материјал:алуминиум
309

СКАЛА BLIST 6+1

2990 ден со ДДВ
Модел:6+1
Висина:1,65m
Средна висина на дофат:3.60m
Материјал:алуминиум


310

СКАЛА RGLUX ALPINE 3+1

1410 ден со ДДВ
Број на скалила 3+1
Максимална висина 131 cm
Максимална носивост 150 kg
Д профили 51 mm/Челични шарки
Електростатички премаз во прав
Пластични клинови против лизгање
Производство по европски стандарди
801823

СКАЛА RGLUX ALPINE 4+1

1620 ден со ДДВ
Број на скалила 4+1
Максимална висина 148 cm
Максимална носивост 150 kg
Д профили 51 mm/Челични шарки
Електростатички премаз во прав
Пластични клинови против лизгање
Производство по европски стандарди
801824

СКАЛА RGLUX ALPINE 5+1

1990 ден со ДДВ
Број на скалила 5+1
Максимална висина 167 cm
Максимална носивост 150 kg
Д профили 51 mm/Челични шарки
Електростатички премаз во прав
Пластични клинови против лизгање
Производство по европски стандарди
801825

СКАЛА RGLUX DUAL 3+3

1699 ден со ДДВ
Тежина: 3.30 kg Димензии: 44 x 14 x 82 cm
802722