Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

ФРИТЕЗА ADLER AD 4905

2980 ден со ДДВ
Сад со капацитет од 1,5л Моќност 1000W
Пилот светло Отстранлива кошницао
Термостат Филтер Капак со стакло за полесно
надледување

22165

ФРИТЕЗА ADLER AD 4906

4199 ден со ДДВ
Tоплинскои изолирано куќиште Сад со
капацитет од 2,5л Моќност 1800W Пилот
светло Кошница со отстранлива рачка
Отстранлив сад за пржење Термостат
Филтер Копче за отварање на капакот

21770

ФРИТЕЗА CAMRY CR 4909

2195 ден со ДДВ
Моќност 2000W Сад со капацитет од 3л
Tоплинскои изолирано куќиште Пилот светло
Отстранливи сад за пржење и грејач Термостат
до 190С

24561

ФРИТЕЗА MESKO MS 4910

2879 ден со ДДВ
Моќност 900W Сад со капацитет од 1,5л
Проѕирен капак Висококвалитетно куќиште
изработено не `рѓосувачки челик Мрежа со
отстранлива рачка Отстранливи сад за
пржење Термостат

24735

ФРИТЕЗА SEVERIN FR 2431

3490 ден со ДДВ
Моќност 2000W Капацитет3l Топлински
изолирано челично куќиште non-stick сад
Кошница со отстранлива рачка Отстранлив
сад за масло кој се мие во машина за садови
Длабоко пржење со капацитет од 400 g
Прилагодување на термостат до 190°C со
безбедносен switch-off

13550

ФРИТЕЗА И ФОНДУ SEVERIN FR 2408 2 во 1

1491 ден со ДДВ
Моќност: 840 W
Функција 2 во 1: фритеза и фонду
Фритеза со капацитет 200 гр
Фонду со 6 вилушки
Прилагодлива температурата до 190°C
Заштита од прегревање
Заменлив филтер за маснотии во капакот
1838

ФРИТЕЗА НА ТОПОЛ ВОЗДУХ GORENJE AF 1409 DB

6999 ден со ДДВ
Голем сад: 3,5 l
Број на програми: 9
Нелеплива подлога
Висока температура: 200 °C
Вид на контрола: Контрола на допир

25447

ФРИТЕЗА НА ТОПОЛ ВОЗДУХ SEVERIN FR 2430

5991 ден со ДДВ
Моќност 1500W Капацитет3,2L Автоматки
програми 6 Прилагодлив термостат 80-
200°C,Тајмер со звучен сигнал 60минLCD
екран на допир Димензии40х29х34cm

24068

ФРИТЕЗА НА ТОПОЛ ВОЗДУХ SEVERIN FR 2455

5211 ден со ДДВ
Моќност: 900 W Капацитет: 1,8 L Прилагодлив термостат: 80-200 °C Тајмер со звучен сигнал: 60 мин LCD екран на допир Индикаторска сијаличка Автоматско исклучување со звучен сигнал

24664