Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

РОЛЕРИ RAPID L 39-42 BLUE 25278

3099 ден со ДДВ
Ролери со кацига и штитници Број на тркала на ролери: 4 Гумени тркала со светла Систем на сопирачки за потпетици Дурометар на тркалата: 88А Боја на тркала: црна Дијаметар на тркала: 70 mm Величина L: 39 - 42
802879

РОЛЕРИ RAPID L 39-42 RED 25279

3099 ден со ДДВ
Ролери со кацига и штитници Број на тркала на ролери: 4 Гумени тркала со светла Систем на сопирачки за потпетици Дурометар на тркалата: 88А Боја на тркала: црна Дијаметар на тркала: 70 mm Величина L: 39 - 42
802880

РОЛЕРИ RAPID M 35-38 BLUE 25280

3099 ден со ДДВ
Ролери со кацига и штитници Број на тркала на ролери: 4 Гумени тркала со светла Систем на сопирачки за потпетици Дурометар на тркалата: 88А Боја на тркала: црна Дијаметар на тркала: 70 mm Величина М: 35 - 38
802881

РОЛЕРИ RAPID M 35-38 RED 25281

3099 ден со ДДВ
Ролери со кацига и штитници Број на тркала на ролери: 4 Гумени тркала со светла Систем на сопирачки за потпетици Дурометар на тркалата: 88А Боја на тркала: црна Дијаметар на тркала: 70 mm Величина М: 35 - 38
802882