ИСПРАТЕТЕ НИ Е-МАИЛ

  ПОСТАВЕТЕ ПРАШАЊЕ

  Може да ни поставите прашање или да ни дадете свои сугестии по пат на пополнување на  контакт-формата на оваа страница. Прашањето ќе се испрати до нас со притискање на копчето ИСПРАТИ. На вашето прашање ќе одговориме преку електронска пошта или ќе искомуницираме со вас во најбрз рок.

  КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

  2849835_phone_telephone_cell_call_communication_icon

  Телефон: +389 78 482 650

  Е-маил: [email protected]

  2216343_location_map_navigation_path_pin_icon

  Адреса: ул. Христо Татарчев 1 бр.21А, Скопје

  ПРОДАВНИЦА АЕРОДРОМ

  2849835_phone_telephone_cell_call_communication_icon

  Телефон: +389 78 481 998

  Е-маил: [email protected]

  2216343_location_map_navigation_path_pin_icon

  Адреса: ул. Коста Новаковиќ бр.14, Скопје

  ПРОДАВНИЦА МАЏАРИ

  2849835_phone_telephone_cell_call_communication_icon

  Телефон: +389 78 411 802

  Е-маил: [email protected]

  2216343_location_map_navigation_path_pin_icon

  Адреса: ул. Благоја Стевковски бр. 59А, Скопје

  ПРОДАВНИЦА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

  2849835_phone_telephone_cell_call_communication_icon

  Телефон: +389 78 411 805

  Е-маил: [email protected]

  2216343_location_map_navigation_path_pin_icon

  Адреса: ул. Ѓорче Петров бб, Скопје

  КОНТАКТ ЗА ГОЛЕМОПРОДАЖБА

  КОНТАКТ ЗА ДЕЛОВНИ И БИЗНИС КОРИСНИЦИ

  КОНТАКТ ЗА РАБОТА СО СУПЕРМАРКЕТИ

  Сакате да ги видите сите наши продавници?
  Кликнете овде