Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 1.5M EP-H822

50 ден со ДДВ
Должина: 1,5m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 10M EP-H822

200 ден со ДДВ
Должина: 10m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 15M EP-H822

300 ден со ДДВ
Должина: 15m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 3M EP-H822

80 ден со ДДВ
Должина: 3m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 20M EP-H822

500 ден со ДДВ
Должина: 20М
ЕП-Х822 1,4V
Плетен кабел
3D поддршка
1080P

HDMI КАБЕЛ ELEKTRA 5M EP-H822

120 ден со ДДВ
Должина: 5m ЕП-Х822 1,4V Плетен кабел
3D поддршка 1080P

ЕКСТЕНДЕР WIFI REDLINE TS720W

1090 ден со ДДВ
Порт: RJ45 Главен чип: MT7628KN RAM: 8Mb / SPI FLASH: 2Mb Wireless брзина: 300Mbps Антена: 2dbi High gain omni-direction Карактеристики: One Key WPS repeater Network IEEE: 802.11n/802.11g/802.11b

РУТЕР MI 4A WHITE

1160 ден со ДДВ
Фрекфенција на работа:2.4GHz/5GHz Процесор: MT7628DA LED индикатори: 2 Внатрешна меморија: 64MB WiFi: 2.4G 2х2 /5G 2х2 Надвотешни антени: 4 + омни Копчeа за ресетирање:1/Интерфејс:1

РУТЕР MI4A GIGA VERSION

1990 ден со ДДВ
Двојна фрекфенција: 2.4GHz-5GHz Dual Core 880MHz MT7621A MIPS Апликации: Web, Android, iOS Меморија: 128MB DDR3 / ROM 16MB Портови на LAN: 2 порти Брзина за пренос на податоци: 1000Mbps Интерфејс: LAN, WAN

РУТЕР REDLINE RL-WR3200

990 ден со ДДВ
Моќност на безжичен пренос: 20dBm Wireless брзина: до 300Mbps Оперативен опсег: 2.4GHz Оперативни модови: 5 QoS контрола на опсег за индикација Влезови LAN/WAN: 1 10/100M self-adaptive Антена: 2x5dBi omni-directional high gain

РУТЕР REDLINE RL-WR3400

1090 ден со ДДВ
Оперативен опсег: 2.4GHz Оперативни модови: 5 Процесор: Single-Core CPU QoS контрола на опсег за индикација Влезови LAN/WAN: 1 10/100M self-adaptive Антена: 4x5dBi omni-directional high gain

РУТЕР TENDA AC SMART DUAL BAND 1200MBPS AC5

1859 ден со ДДВ
Двојна фрекфенција: 2.4GHz/5GHz Меморија-8mb/RAM-64mb DDR2 SDRAM Антена: 4x5dBi/WiFi on-off копче Моќност: DC output: 9V 1A AC input: 100-240V-50/60Hz, 0.2A Влезови LAN port x3/WAN port x1 Индикатори-System

РУТЕР TENDA AC SMART DUAL BAND 1200MBPS AC6

2099 ден со ДДВ
Двојна фрекфенција: 2.4GHz/5GHz Меморија-8mb/RAM-64mb DDR2 SDRAM Антена: 4x5dBi/WiFi on-off копче Моќност: output: 9V 1A input: 100-240V-50/60Hz, 0.2A Влезови LAN 5G/WAN 2.4 Индикатори-System

РУТЕР TENDA AC SMART DUAL BAND 1200MBPS AC8 W-4

2299 ден со ДДВ
Двојна фрекфенција: 2.4GHz/5GHz Меморија-8mb/RAM-64mb DDR2 SDRAM Антена: 4x5dBi/WiFi on-off копче Моќност: output: 9V 1A input: 100-240V-50/60Hz, 0.2A Влезови LAN port x3/WAN port x1 Индикатори-System

РУТЕР ТЕНДА SVIC 8 PORTI 10-100 S108

549 ден со ДДВ
Wireless брзина: до 300Mbps 8x 10/100 Mbps порти 8x LED индикаторите Поддржува 10/100M full duplex Режим за складирање и препраќање Поддржува поврзување со IP-камера Plug-and-play без конфигурација