Се прикажуваат сите 19 резултати

Прикажи 9 24 36

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.50.13

18200 ден со ДДВ
Зони за готвење: 4
Конвенционална рерна
Волумен на рерната: 60L
Напон: 400/230V 3N/50Hz
Домензии: 50x85x60cm
Тежина: 47kg
14894

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.13 G-6-R

18720 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8025 W Електрични грејни плочи: 4/1 експрес Капацитет на рерната: 71 L Двојно застаклена врата на рерната Функција за самочистење/Програми: 6 Длабока тепсија/Фиока за тепсии Димензии (ШxВxД): 550 x 850 x 600 mm
23586

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ALFA PLAM S 140.55.43 G-6-R ЦРН

18720 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8025W
Грејни плочи:4/ Експрес:1
Капацитет на рерната: 70L
Двојно стакло на рерната
Можност за самочистење на рерната
Капак за шпоретот
Димензии на шпоретот: 550x600x850mm
25219

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ FAVORIT EC640WWF 60СМ БЕЛ

13490 ден со ДДВ
Грејни плочи:4/Експрес:1 Капацитет на рерната: 65 L Капак за шпорет Позиции на контролни склопки 6 Емајлирани тепсии 2 Хромирана решетка/Вентилатор Горен/Долен грејач:1200/1100W Димензии (ШxВxД): 60 x 85 x 60 cm
803956

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ GORENJE GE 5A21 SH

15990 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.300 W Грејни плочи:4/Експрес:1 Капацитет на рерната: 68L Двојно стакло на врата од рерната Телескопски водилки/Стаклен капак Чистење со AquaClean функција Димензии (ШxВxД): 500 x 850 x 594 mm
803213

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ GORENJE GE 5A21 WH

16990 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.300 W Грејни плочи:4/Експрес:1 Капацитет на рерната: 68L Двојно стакло на врата од рерната Телескопски водилки/Стаклен капак Чистење со AquaClean функција Димензии (ШxВxД): 500 x 850 x 594 mm
803259

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ GORENJE GE 6A10 WB

15990 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.200 W Грејни плочи:4/Експрес:1 Капацитет на рерната: 65L Двојно стакло на рерната Чистење со AquaClean функција Шпоретот е без капак Димензии (ШxВxД): 60 x 85 x 50 cm
802723

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ GORENJE GE 6A21 WD

17990 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.200 W Грејни плочи:4/Експрес:2 Капацитет на рерната: 65L Двојно стакло на врата од рерната Телескопски водилки/Стаклен капак Чистење со AquaClean функција Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
803442

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ GORENJE GEC 6A11 WG

22490 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.400 W Стаклокерамичка плоча: 4 Капацитет на рерната: 65L Двојно стакло на рерната Чистење со AquaClean функција Шпоретот е без капак Димензии (ШxВxД): 60 x 85 x 60 cm
802724

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ GORENJE GEC 6A41 SC

22990 ден со ДДВ
Приклучна моќ: 9.201 kW Стаклокерамичка плоча: 4 грејни зони Капацитет на рерната: 71L Двојно застаклена компактна врата Чистење со AquaClean функција Вентилатор/1x жичани водилки Шпоретот е без капак Димензии (ШxВxД): 60 x 85 x 60 cm
803394

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ GORENJE GEC 6A41 WC

19990 ден со ДДВ
Приклучна моќ: 9.201 kW Стаклокерамичка плоча: 4 Капацитет на рерната: 71L Двојно застаклена компактна врата Чистење со AquaClean функција Вентилатор/1x жичани водилки Шпоретот е без капак Димензии (ШxВxД): 60 x 85 x 60 cm
803131

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ RGLUX C6340GW

11729 ден со ДДВ
Волумен на релна: 63L
Решоа на струја: 4
Релна на cтруја
Функции за релната: 3
Број на функции: 6
Тепсиjа: 1/Решетка: 1
Дупло Стакло/Капак
25975

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ RGLUX E6340 W

11999 ден со ДДВ
Волумен на релна: 63L Грејни зони: 4 Функции за релната: 3 Ергономски копчиња: 6 Тепсиjа: 1/Решетка: 1 Дупло Стакло/Капак
803401

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VIVAX FC 04602 WH

12190 ден со ДДВ
Електричен шпорет со капак Грејни плочи за готвење: 4 Волумен на рерната: 64 l/Програми: 3 Максимална температура на рерна: 250˚C Хромирани решетки/Тава за печење Материјал: Емајлиран метал Димензии (ШxВxД): 595 x 880 x 650 mm
803666

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VIVAX FC 04502VCF WH

15990 ден со ДДВ
Електричен шпорет со капак Енергетска класа: A Волумен на печката: 52 l Максимална температура на печката: 250 Плоча за готвење: 4 плотни Материјал: Метал Димензии (ШxВxД): 85x50x60cm
800151

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6105 S

Original price was: 22590 ден.Current price is: 19999 ден. со ДДВ
Вкупна моќност: 8.600 W
Стаклокерамички грејни плочи: 4
Број на функции на рерна: 8
Капацитет на рерната: 69 L
Материјал на шпорет: Керамички
Функција чистење: QuickClean
Димензии (ШxВxД): 60x85x60cm
801265

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6155 W

17999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 8.500 W
Стаклокерамички грејни плочи: 4
Број на функции на рерна: 8
Капацитет на рерната: 69 L
Материјал на шпорет: Керамички
Функција чистење: QuickClean
Димензии (ШxВxД): 60x85x60cm
801254

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX CHT 6205 IX

Original price was: 22239 ден.Current price is: 19699 ден. со ДДВ
Волумен на рерната: 69 л
Број на функции: 8
Функција за одмрзнување
Вентилатор
тајмер
термостат
Дупли греач за скара: 2600 W
Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
Боја: inox
26192

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ VOX EHB600WBF

12990 ден со ДДВ
Грејни плочи: 4/1 експрес Капацитет на рерната: 72 L Хромирана решетка/Гратис тепсија Светлосен индикатор/Термостат Функција за чистење: QuickClean Механизам за отстранување на вратата Димензии (ШxВxД): 60 x 85 x 60 cm
803592