Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

A DATA 16GB USB FLESH DRIVE UD330

399 ден со ДДВ
Капацитет: 16 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 30-100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows XP,Vista,7,8,10, MacOSх10.10, Linux Fedora version 15

A DATA 32GB USB FLESH DRIVE UD330

429 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 30-100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows XP,Vista,7,8,10, MacOSх10.10, Linux Fedora version 15

ANDROID SMART TV HDMI STICK LDK IV 388

2490 ден со ДДВ
Процесор: ARM Cortex A9 Rockchip RK3188T Фрекфенција: 1,6 GHz четири-јадрен GPU: Mali-400 MP RAM: 2 GB DDR3/ROM: 8 GB NAND Flash Bluetooth/HDMI 1.4/USB/2xMicro USB Вграден микрофон Full HD филмски плеер: 1920x1080P 60Hz

KINGSTONE DT MIKRO 3.1 64GB METAL USB 3.1 DTMC3-64GB

875 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Сива/Материјал: Метал Интерфејс: USB 3.2 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 32GB 3.0 DATA TRAVELER SE9G2

559 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Сива/Материјал: Метал Интерфејс: USB 3.0 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 64GB 2.0 DATA TRAVELER 104 DT104-64GB

555 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 Перформанс: 1 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 8, 8.1, 10, Chrome™ OS Mac OS v. 10.12.x+, Linux (v. 2.6.x+)

USB KINGSTONE 64GB 3.1 DATA TRAVELER

589 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал:Пластика Интерфејс: USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows, MAC, Linux, Chrome

USB SANDISK CRUZER BLADE 64GB

890 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 Перформанс: 10 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.6

USB SANDISK CRUZER FORCE 32GB

590 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 Перформанс: 128-bit AES вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.6

USB SANDISK ULTRA CRUIZER 16GB

369 ден со ДДВ
Капацитет: 16 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0, USB 3.0 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.6

USB SANDISK ULTRA CRUIZER 32GB

570 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Црно-Црвена/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0, USB 3.0 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.6

USB SANDISK ULTRA FIT 3.1 32GB

589 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Црнa/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.0, USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 130 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.9

USB UFD 32GB JF790W TS

430 ден со ДДВ
Капацитет: 32 GB Боја: Бело-Плава/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 2.0 / USB 3.1 Gen 1 Перформанс: 25-90 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.9

USB UFD 64GB DT100G3 KIN

499 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.0 Перформанс: 100 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.9

USB UFD 64GB UV150 Black AD

430 ден со ДДВ
Капацитет: 64 GB Боја: Црна/Материјал: Пластика Интерфејс: USB 3.0 Перформанс: 90 MB/s вчитување Ултра практично преносливо складирање Подржува: Windows 7,8,10, MacOSх10.9