Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

КАФЕМАТ SEVERIN KA 4479

1999 ден со ДДВ
Моќност: 800W/Капацитет: 10 чаши
Стаклен бокал
рачка која не загрева
Отстранлив резервоар за вода
Индикатор за нивото на водата
Отстранлив филтер 1х4/Систем против
капење/Автоматско исклучување/Заштита
од прегревање/On/Оff прекинувач со пилот
17051

КАФЕМАТ SEVERIN KA 4771

2199 ден со ДДВ
Моќност: 1000 W Отстранлив филтер со држач Вентил против прокапување Отстранлив резервоар за вода: 1,35 L Капацитет до 10 чаши Ознаки за нивото на водата Прекинувач со пилот светло
2555

КАФЕМАТ SEVERIN KA 5740

2599 ден со ДДВ
Моќност: 1450 W Отстранлив сад: 1 L Капацитет до 8 чаши Функција против капење Светлосен индикатор за подготвеност
131

КАФЕМАТ SEVERIN KA 5760

6199 ден со ДДВ
Капацитет на стаклен бокал 1 L
LED дисплеј
Tајмер за процесот на варење
Tемпература на варење (92 – 96°C)
Функција за отстранување бигор
Не'рѓосувачки челик
Лесно складирање на кабелот
800581