Се прикажуваат сите 22 резултати

Прикажи 9 24 36

USB TYPE C 0.3М

159 ден со ДДВ
USB Кабел-Type C Должина на кабел-0.3m
24696

ВНАТРЕШЕН SSD DISK A-DATA 480GB SU630 SATA 6GB-S 2.5 SOLID STATE DRIVE

3069 ден со ДДВ
A-Data 480GB SSD SU630 SATA 6Gb/s 2.5 Solid State Drive R/W speed up to 520/450MB/s ASU630SS-480GQ-R
24242

ВНАТРЕШЕН SSD DISK KINGSTONE 500GB M.2 NVME 3D TLC NA ND

6129 ден со ДДВ
Kingston 500GB M.2 PCIe NVMe SSD 3D TLC NAND up to 3 200MB/s read up to 2 200MB/s write SKC2000M8/500G
24246

КУЛЕР MSI FREEZE A300 ARGB

390 ден со ДДВ
Димензии: 120х120х25mm
Рамка со 7 перки
LED боја/Осветлување: Rainbow
LED светла: 8 внатрешни
12 странични
Работен напон: 5V-13
2V
Брзина: 1000RPM ± 10%
Конектор: PH-6P L =500 mm
800696

НАДВОРЕШЕН HARD DISK HDD WD MY PASSPORT BLACK 1TB

4855 ден со ДДВ
Western Digital
Капацитет: 1 ТB
Интерфејс: USB 3.2 Gen 1
Компатибилност:
Windows® 10 или Windows® 8.1
Chrome OS
Форматирање за други оперативни системи.
24613

НАДВОРЕШЕН HARD DISK VESTERN DIGITAL WD 1TB

3779 ден со ДДВ
Дигитален капацитет: 1 TB
Компатибилност: Windows 7-8/Mac OS
Интерфејс на хард диск: ATA-600
Технологија за поврзување: SATA
Фактор на форма на хард диск 3.5"
Големина на хард диск: 1 ТB
24465

НАДВОРЕШЕН HARD DISK VESTERN DIGITAL WD ELEMENT 2TB

4775 ден со ДДВ
Дигитален капацитет: 2 TB
Компатибилност: Windows
Интерфејс на хард диск: USB 2.0/3.0
Технологија за поврзување: USB
Фактор на форма на хард диск 3.5"
Големина на хард диск: 1 ТB
Брзина на читање: 1 GB-sec

24467

НАДВОРЕШЕН HARD DISK VESTERN DIGITAL WD ELEMENT 4TB

7759 ден со ДДВ
Дигитален капацитет: 4 TB
Компатибилност: Windows
Интерфејс на хард диск: USB 3.0
Технологија за поврзување: USB
Фактор на форма на хард диск 7.41"
Големина на хард диск: 4 ТB

24466

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6X2P+E1,5M ЦРН (694558)

929 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W
Напон: 230 V
Број на гнезда: 6
Должина на кабел: 1.5 m
Електрични параметри: 16 A
801184

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3m 001136

419 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802693

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-3MK 001139

559 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802695

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 3S-5m 001137

799 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20 Максимално оптоварување: 3680W
802694

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-1.5MK 001144

569 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 1,5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 2500W
802697

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3M 001142

559 ден со ДДВ
Продолжен кабел 3 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 5м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802696

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA 5S-3MK 001145

799 ден со ДДВ
Продолжен кабел 5 приклучници Напон: 250V/Номинална струја: 16A Номинална фреквенција: 50Hz Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 Должина на кабел: 3м IP заштита: IP20/Прекинувач Максимално оптоварување: 3680W
802698

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ISKRA G03/6MSK 5M 1.5 007807

1089 ден со ДДВ
Продолжен кабел приклучници: 9 Напон: 250 V/Номинална струја: 16 А Номинална фреквенција: 50 Hz Класа на заштита: I Пресек на кабел: 1,5 mm² Должина на кабел: 5 m Максимално оптоварување: 3680 W
802700

РАЗДЕЛНИК ISKRA ER-2E 001150

129 ден со ДДВ
Разделник: 2 еуро утичници Напон: 250V Номинална фреквенција: 50Hz Номинална струја: 16A Класа за заштита: I IP заштита: IP20 Максимално оптеретување: 3680W
802699