Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ BLIST B2 E

26990 ден со ДДВ
Моќност: 12-14kW
Нето тежина: 80kg
Капацитет на котелот: 16l
Димензии: 465x460x910mm
Врата и плотна од челик
Kвадратура на загревање:60-80m2
Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
20454

ПЕЧКА ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ BLIST MILANO E (BRM) СИВ

46990 ден со ДДВ
Максимална моќност: 22-24 kW
Моќност при загревање на вода: 16-18 KW
Стакло отпорно на топлина до 750 °C
Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm
Димензии на печка: 580x560x1060 mm
Димензии на ложиште: 380x430x340 mm
Димензии на рерна: 430x230x300 mm
802067

ПЕЧКА НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ROMA E БЕЖ

31990 ден со ДДВ
Максимална моќност: 20-22kW Моќност при загревање на вода:15-17 KW Капацитет на котелот за вода: 22l Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Челична плотна и врата Димензија на издувна цевка: 120mm Простор за складирање на дрва Димензии на печка: 485x455x1070mm Димензија на ложиште:310x300x530 mm Нето тежина: 90 kg
802980