Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

КОМБИНИРАН БОЈЛЕР TING BVE 100L 2SKP

20000 ден со ДДВ
Капацитет: 100 L/Работен притисок: 6 bar Комбиниран бојлер за: струја, парно, соларна Моќност: 220 V/Грејач: 2500 W Материјал на казан: Нерѓосувачки челик Изолација: Полиуретан Надворешна обвивка: Ладно Валан лим Степен на заштита од влага: IP24 Анти корозивен систем-Магнезиум
9071