Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ ADLER AD 6019

7199 ден со ДДВ
Моќност: 850W
Капацитет: 750-1250g
Број на програми: 15
Додатоци: 2 маталки
LED дисплеј
Одложен старт
Тајмер
24740

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1210 BK

6290 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 800 W
Должина на кабел: 1.2 m
Програми: 12
Звучен сигнал
LCD дисплеј
Додатоци: 4
25098

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1400 E

8490 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 800 W
Должина на кабел: 1.2 m
Програми: 12
Звучен сигнал
LCD дисплеј
Додатоци: 4
14627

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1600 WG

6790 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 850 W
Должина на кабел: 1.1 m
Програми: 16
Звучен сигнал
LCD дисплеј
Додатоци: 3
20056

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 910 WII

4890 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал
Моќност на грејачот: 550 W
Должина на кабел: 1 m
Програми: 15
Звучен сигнал
LCD дисплеј
Додатоци: 3
22606