Се прикажуваат сите 19 резултати

Прикажи 9 24 36

ВОК ТАВА TEFAL SO CHEF G2677772 26cm

2370 ден со ДДВ
Титаниумска вок тава за готвење Дијаметар 26 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
802665

КЕРАМИЧКИ НОЖ ADLER AD 6685

1129 ден со ДДВ
Сечило со должина од 17,8 см Лесен со ергономски рачка
отпорен на дамки Изработен од високо квалитетен материјал со тврдост поголема од челик Исклучително остар за прецизно сечење Не влијае на вкусот и мирисот на храната Да се употребува само на пластични или дрвени даски за сечење Да не се користи за сечење на мермерни
стаклени
порцелански или камени површини Погоден е за миење во машина за миење садови
12845

КЕРАМИЧКИ НОЖ ADLER AD 6686

1189 ден со ДДВ
Сечило со должина од 20 см Лесен со ергономски рачка
отпорен на дамки Изработен од високо квалитетен материјал со тврдост поголема од челик Исклучително остар за прецизно сечење Не влијае на вкусот и мирисот на храната Да се употребува само на пластични или дрвени даски за сечење Да не се користи за сечење на мермерни
стаклени
порцелански или камени површини Погоден е за миење во машина за миење садови
12846

КУЈНСКО НОЖЕ ЗА ЛУПЕЊЕ TEFAL K2071014

529 ден со ДДВ
Боја: Црна и црвена
Ергономска рачка со влошка
Сечило од нерѓосувачки челик
Материјал: Челик
802168

НОЖ ЗА ПИЦА TEFAL K2071114 PIZZA CUTTER

599 ден со ДДВ
Рачка со влошка
Сечило кое може да се отстрани
Материјал на сечило: нерѓосувачки челик
Можност за миење во машина за садови
Издржливост на температура до 230° C

802167

ОСТРАЧ ЗА НОЖЕВИ ADLER AD 4489

829 ден со ДДВ
Двофазна острилка за острење и полирање на ножеви Обезбедува брзо и удобно острење на секој нож Првата линија е за претходно да се изострат рабовите и да се поправат сите дефекти и оштетувања на површината на ножот Втората линија се користи за брусење на сечилото Фината линија е исполнета со керамика Грубата линија е направена од карбид
803203

ОТВАРАЧ ЗА ВИНО TEFAL K2073414

1099 ден со ДДВ
Материјал на тело: Пластика
Mатеријал на спирала: Нерѓосувачки челик
Тип на завршница: Без облога
802162

ПРЕСА ЗА ЛУК TEFAL K2072614

1149 ден со ДДВ
Преса за лук изработена од нерѓосувачки челик. Ги одржува вкусовите на храната. Отпорен на топлина. Отпорен на дамки. Може да се мие во машина за садови.
802163

САД ЗА ГОТВЕЊЕ TEFAL Simply Clean B5673053 20cm

1199 ден со ДДВ
Титаниумски сад за готвење Дијаметар 20 cm TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING: Отпорност од гребење, до 6 пати поголема трајност Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина Погодно за користење на плин, ел. рингла, стаклокерамичка и индукциска плотна
802664

ТАВА TEFAL G2550472 24cm

2059 ден со ДДВ
Титаниумска тава за готвење
Дијаметар 24 cm
TITANIUM ANTI-SCRATCH COATING:
Отпорност од гребење и до 6 пати поголема
трајност./Thermo-SpotTM: Индикатор за
топлина./Погодно за користење на ел.
рингла
стаклокерамичка и индукциска
плотна и плин

802159

ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5670453 24CM

939 ден со ДДВ
Тава за готвење: 24 cm
Нелеплив слој од титаниум
THERMO-SPOTTM индикатор за топлина
Погодно за стаклокерамика
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801484

ТАВА TEFAL SIMPLY CLEAN B5671053 25CM

949 ден со ДДВ
Тава за палачинки: 25 cm
Нелеплив слој од титаниум
THERMO-SPOTTM индикатор за топлина
Погодно за стаклокерамика
ел. плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801485

ТАВА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL So Chef G2673872 25cm

1799 ден со ДДВ
Тава за палачинки: 25 cm
Титаниумски нелеплив слој
THERMO-SPOT TM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на стаклокерамика,
индукциска
електрична и плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801490

ТАВА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL Unlimited G2553872 25cm

1999 ден со ДДВ
Алуминиумска тава за палачинки
Дијаметар 25 cm
Thermo-SpotTM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на ел. рингла

стаклокерамичка и индукциска плотна и плин
802283

ТАВА СО КАПАК TEFAL B5673253 24CM

2149 ден со ДДВ
Тава за готвење со капак: 24 cm
Титаниумски нелеплив слој
Надворешен материјал од алуминиум
THERMO-SPOT TM: Индикатор за топлина
Погодно за користење на стаклокерамика,
халогена
електрична и плинска плотна
При готвење на гас и електрична енергија
Безбедно за миење во машина за садови
801491

ШПАТУЛА TEFAL K2060914

399 ден со ДДВ
Генијална и висококвалитетна креп-шпатула. Не дава вкус на храната. Отпорен на топлина. Отпорен на дамки. Безбедно за миење садови
802166

ШПАТУЛА ЗА ПАЛАЧИНКИ TEFAL 2744912

209 ден со ДДВ
Црна пластична рачка Должина 32,4 см Безбедно за миење во машина за садови Висококвалитетен Küchenaccessoir Изработен од цврста пластика
802165

ШТИПКА ЗА САЛАТА TEFAL 2745312

309 ден со ДДВ
Безбеден за миење во машина за садови Отпорност на топлина на до 220°C Материјал што не гребе Безбеден за сите садови за готвење
802164