Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

BOSCH ПЕРАЧ ВИСОК ПРИТИСОК EASY AQUATAK 110

5899 ден со ДДВ
Максимален притисок: 110 bar Моќност на мотор: 1300 W Максимален проток: 330 l/h Максимална температура на проток: 40 °C Должина на кабел: 5 m Должина на PVC црево: 3 m Тежина (без прибор): 3.8 kg

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOCSH ART 26 EASITRIM

2399 ден со ДДВ
Моќен мотор: 280W Tежина од 1.8 kg Дијаметар на круг за сечење 26cm Кука за складирање на кабел Систем за сечење Pro-Tap 1.6mmx8m Калем bdquo-спречува заплеткување Втора рачка за ракување во разни позиции

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH ART 23 EASITRIM

1899 ден со ДДВ
Моќен мотор: 280W Tежина од 1.7 kg Дијаметар на круг за сечење 26cm Кука за складирање на кабел Систем за сечење Pro-Tap 1.6mmx4m Калем bdquo-спречува заплеткување Втора рачка за ракување во разни позиции

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH ART 24 KOMBITRIM

3890 ден со ДДВ
Моќност: 400W/Тежина: 2.8kg Дијаметар на круг за сечење 24cm Брзина на сечење: 12500 m/s Систем на сечење: Pro-Tap калем Подесување на висина 80-115cm Тенок и дебел калем/Дополнителен држач Подесувачки агол на рачката 90°C

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА BOSCH EasyGrassCut 26

2499 ден со ДДВ
Моќност: 280W/Тежина: 1.9kg Дијаметар на сечење: 26 cm Брзина на сечење на трева: 12500 m/s Систем на сечење: Со конец Конец на глава (калем): 1.6mm x 4m Semi-AutoFeed: автоматски ја отпушта жилката Долга рачка/Држач за струен кабел

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ТРЕВА EasyGrassCut 23

2150 ден со ДДВ
Моќност: 280W/Тежина: 1.9kg Дијаметар на сечење: 23 cm Брзина на сечење на трева: 12500 m/s Систем на сечење: Со конец Конец на глава (калем): 1.6mm x 4m Автоматско отпуштање на жилката Долга рачка/Држач за струен кабел

ЕЛЕКТРИЧНА ПИЛА СО ЛАНЕЦ BOSCH UniversalChain 35 1800W

6950 ден со ДДВ
Моќност: 1800W/Тежина: 4.2kg Должина на мечот: 35 cm Брзина на сечење: 12 m/s Хромиран ланец: 1.1 mm Повратна кочница: Quick Stop SDS систем: лесна замена и затегање на ланец, без употреба на алат Резервоар за масло: 250 ml

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА BOSCH ARM 37

11550 ден со ДДВ
Моќност на моторот: 1400 W Дијаметар на сечење: 37 cm Висина на сечење: 20-70 mm Капацитет на корпа: 40 L Тежина: 12 kg Powerdrive мотор: за лесно користење Ergoflex: eргономски дизајн на рачката

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА ISKRA QT3033 1300W

7999 ден со ДДВ
Mоќност: 1300W Напон: 230-240V/50Hz Пластично куќиште Волумен на корпа: 40L Брзина во празно: 2850 вртежи во минута Максимална ширина на сечењето: 380 mm Позиции за прилагодување на висината: 3 Висина на сечење: 25/40/55 mm

КОСИЛКА ЗА ТРЕВА MTD SMART 32 E 1000W (FER)

4190 ден со ДДВ
Нож: 30 cm Тежина 12 kg Моќност: 1000W Волумен на корпа: 30 l Висина на сечење: 25-60 mm Подесување на височина: 3 позиции

НИТ ЗА КОСЕЊЕ ТРЕВА FARM HC102015

80 ден со ДДВ
Изработен од висококвалитетен полимер
Отпорен на абење и топлина
Кружен пресек
Бела боја
Димензии: 2,0mmx15m

ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК BOSCH EASY AQUATAK 120

7350 ден со ДДВ
Максимален притисок: 120 bar Моќност на мотор: 1500 W Максимален проток: 350 l/h Максимална температура на проток: 40 °C Должина на кабел: 5 m Должина на PVC црево: 5 m Тежина (без прибор): 4 kg

ТРИМЕР BOSCH ART 23 KOMBITRIM

3150 ден со ДДВ
Моќност: 400W/Тежина: 2.7kg Дијаметар на круг за сечење 23cm Брзина на сечење: 12500 m/s Систем на сечење: Pro-Tap калем Подесување на висина 80-115cm Тенок и дебел калем/Дополнителен држач Подесувачки агол на рачката 90°C

ТРИМЕР ЗА ТРЕВА IKRA RT 2124 DA

2190 ден со ДДВ
Моќност: 350W
Косен дел: 25cm
Тежина: 2.6kg
Двојна заштита при стартување
Дебелина на конец: 1.4mm
Телескопска рачка