Се прикажуваат 1–24 од 27 резултати

Прикажи 9 24 36

UV LED ЛАМБА ЗА КОМАРЦИ CAMRY CR 7937

1179 ден со ДДВ
UV LED светилка со бранова должина 395nm/Ефикасна заштита од инсекти/USB- приклучок со вклучен микро USB кабел/ Површина на работа до 100 m2/LED светилка со животен век од 10.000 часа/ Отстранлив сад за инсекти кој лесно се чисти/Поврзете го уредот со USB- приклучокот 10-20 минути пред да го вклучите светлото/Тивко работење: 45 dB/ Моќност на уредот: 2.5 W/Номинален излез: DC 5V 1A/Димензии: 12 x 12 x 22.2 cm
801471

АПАРАТ ПРОТИВ ИНСЕКТИ CAMRY CR 7936

949 ден со ДДВ
395nm UV LED светло за инсекти
Површина на работа: до 100 m2
Траење на LED светилка од 10.000 часа
Тивко работење < 45 dB
Моќност на уредот: 4 W
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Тип на приклучок: Type C
26321

АПАРАТ ПРОТИВ ИНСЕКТИ KF-530 30W

1790 ден со ДДВ
Моќност: 30W/Копче: On-Off
Должина: 48 cm/Висина: 24 cm
Не содржи штетни хемикалии
Безбедна е за луѓето и домашните миленици
Лесен е за инсталирање и употреба
Просторно достигнување и до 45м²
Материјали од легура на алуминиум
801709

ВЕНТИЛАТОР КУПАТИЛСКИ COMMEL 220V/50Hz/12W/F98mm/34db

1209 ден со ДДВ
Mоќност: 12W
Максимален проток на воздух: 130 m³ / h
Дијаметар на отвор за монтирање: 100 mm
Ниво на бучава: 34 db
Брзина на вртење: 2400 вртежи во минута
Степен на заштита: IP X2
Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
801054

ОСВЕЖУВАЧ CESARE БЕЛ 331177

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801275

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЖОЛТ 331207

299 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801278

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЗЕЛЕН 331184

299 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801276

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ПОРТОКАЛОВ 331214

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801279

ОСВЕЖУВАЧ CESARE РОЗЕВ 331238

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801281

ОСВЕЖУВАЧ CESARE СИН 291495

299 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801274

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЦРВЕН 331221

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801280

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЦРН 331191

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801277

ОСВЕЖУВАЧ ЗА КЛИМА УРЕД BLUE OCEAN AREON 416116

120 ден со ДДВ
ОСВЕЖУВАЧ НА ВОЗДУХ Дизајниран за употреба во клима уреди. Создава пријатен мирис и освежувачко расположение.
802471

ОСВЕЖУВАЧ ЗА КЛИМА УРЕД LOVELY HOME AREON 416115

129 ден со ДДВ
ОСВЕЖУВАЧ НА ВОЗДУХ Дизајниран за употреба во клима уреди. Создава пријатен мирис и освежувачко расположение.
802470

ОСВЕЖУВАЧ ЗА КЛИМА УРЕД VANILLA AREON 41699

120 ден со ДДВ
ОСВЕЖУВАЧ НА ВОЗДУХ Дизајниран за употреба во клима уреди. Создава пријатен мирис и освежувачко расположение.
802472

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ BLACK CRYSTAL AREON 41660

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802461

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ BUBBLE GUM AREON 416312

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802457

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ FRENCH GARDEN AREON 416300

230 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 50ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802465

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ LILAC AREON 41659

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802459

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ OSMANTHUS AREON 416301

249 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 50ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802467

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ SPA AREON 416302

230 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 50ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802468

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ SPRING BOUQUET AREON 41662

310 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802464

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ SUNNY HOME AREON 41658

339 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802458

ПАРФЕМ ЗА ПРОСТОРИИ VANILLA AREON 41661

339 ден со ДДВ
Долготраен, парфимиран освежувач за простории. Елегантен дизајн. Стаклено шише 85ml и 10 бамбусови стапчиња. Создаваат пријатен мирис и освежувачко расположение.
802463